Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

yur43

Пользователи
  • Публікації

    2 479
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Усі публікації користувача yur43

  1. ні, пару днів тому теж балансував, може теж не до кінця. Сьогодні в кінці заряду (3,42в, далі скинуло) дизбаланс складав 40mV.
  2. ото якраз на 3,38в почав з'являтись дизбаланс. При струмі заряду 2А двоамперне балансування БМС вже не справлялося, довелося скинути струм до 1А і періодично відключати його, щоб дати балансиру час виправити ситуацію. Починати балансування треба хоча б на 3,35в. Вбудований балансир - одноканальний, ключами збирає заряд з комірок з вищою напругою в суперконденсатори. Потім ту гірлянду розряжає в одну, або кілька комірок з нижчою напругою. Один цикл триває секунд 10. Через це можна вважати що реальний струм балансування =2А/2=1А, бо струм половину часу йде в конденсатор, другу половину - в комірки. Для виправлення дизбалансу 4% в 100А збірці приблизно треба 2 години часу. Маю збільшувати об'єм збірки до 280а.г., вчеплю активний балансир на 5А додатково. Під час сьогоднішніх експериментів з балансування, бачив дві помилки БМС: - charge over current, з таймером відновлення; - PL module abnormal, теж з таймером. Після цих помилок БМС почав диктувати інвертору струми низького порядку 7А, 5А, 2А, 1А. Раніше я такого не бачив. Потім мали вимикати світло, я додав струму і заряд вимкнувся по OVP 3,42в, хоча налаштуваннях OVP 3,65в. Є така здогадка, що інвертор шмаляє в батарею імпульсами, які призводять до спрацювання OVP. Але ж в БМС мають бути якісь фільтри..
  3. мабуть так і є. Балансую вручну 100а.г батарею 2а балансиром JK. Насичення приходить на 3,38в. Балансування встигає тільки за током заряду 1а. Не впевнений, що заводські БМС мають такий досконалий алгоритм балансування. продам JK інверторну недорого
  4. якщо не качати їх 1С зарядом, а 0,3С наприклад, то ніколи вони не розширяться. Пілонтек обмежив заряд 0,5С, а комірки в них безкорпусні, тупо мішки целофанові.
  5. Іон гарно балансується у всьому діапазоні напруг, вгадується нормально заряд, його не обовязково доводити до насичення (навіть не бажано). З фосфатом важче, для обєктивної оцінки запасу і балансування потрібне регулярне тривале перебування в зоні насичення. Хоча в нашому випадку косяк розробників інвертора. Пишіть на підтримку, нехай виправляють.
  6. 1. після визначення 100% заряду ще деякий час продовжується вирівнювання комірок, але струм там мізерний. 2. откуда багаство на фото?
  7. в мене нічого не вийшло. Треба смикати сапорт люкса, нехай підтягуються за технологією JK. Поки поставив в JK дельту балансування 0,005в і всі верхні пороги під 3,65в. В інверторі шину LDC поставив 54,9в. Тепер до 100% напруга не дотягує, балансування працює.
  8. все не зберуся перевірити генератор після ремонту в січні 2023. То сніг, то сонце.
  9. все таки проблема є diysolarforum.com/threads/jk-inverter-bms-and-voltronic-phocos-inverter-communication.84800/ diysolarforum.com/threads/jk-bms-can-bus-comms-now-possible-for-inverters-that-support-goodwe-and-pylontech-batteries.48963/page-34
  10. оновив прошивку БМС до останньої, подивимось.. www.jkbms.net/download_pc тут шось про Люкс, але не можу скачати почитати
  11. 1. В Люксі параметри з позначкою БМС занижені в 10 разів, 50/50 що то помилка інтеграції. 2. Люкс слухається рекомендацій БМС по ліміту струму. 3. Там всього 4 сходинки рекомендацій, цього мало для плавного підходу до стану насичення. Треба в налаштуваннях люкса ще поставити правильну напругу заряду, для 3,45в це 55,2в на шині.
  12. струм передає 9А, але заряд не продовжується, бо стоїть заборона заряду
×
×
  • Створити...