kwadrat Опубліковано: 17 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 грудня 2024 Планується продаж ЕЛЕКТРОМОБІЛЯ, що належить моєму тестю. На даний момент ще жодного оголошення не подали, тому пропоную в першу чергу тут. Для тих, хто не пробував, що таке "електричка", пояснюю коротко: домашня зарядка вночі від розетки на 45-60 гривень - катаєтеся в місто і по місту у справах і по роботі 100-145 км за ці гроші. Якщо раптом справ виявилося більше - стали на 10-15 хвилин в місті дозарядитися і ще пів сотні кілометрів докатали! НЕ БИТИЙ - весь в рідному. Підкреслю одразу, що достовірність оригінального пробігу, гарного стану батареї і факту, що авто не биток - було підтверджено трьома СТО, включаючи NISSAN-офіціалів, і професійного помічника-перекупа. Авто в ідеальному стані, доглянуте, як в народі кажуть, з нього пилинки здувались. Машина тиха і м'якенька, як Мерс (у мене є, з чим порівнювати). Під капотом лиск і краса - все як новеньке. Nissan Leaf 2015 року випуску, завезений в Україну з оригінальним пробігом 35.000 км. Пробіг на даний момент 44.000 км. Має 2 порти: - Type-1 для спокійної зарядки, включаючи домашні умови (згадуємо про нічний тариф!) - CHAdeMO для швидкої зарядки до 80% за 20 хвилин. У нас заряджається майже завжди від домашньої розетки без стресу для батареї. Максимальний зимовий пакет - підігрів ВСІХ сидінь, керма, дзеркал, заднього скла. Регулювання керма і дзеркал. Еко-режим, 2 ступеня рекуперації. Круїз-контроль. Клімат-контроль (при 0°С салон розігрівається за 3-4 хвилини). Блютус - "хендсфрі"-телефон. Може грати музику з вашої флешки. Ключ-брелок, на який машина реагує при наближенні - з брелком в кишені просто підходимо і відкриваємо авто. Причина продажу банальна - тесть міняє 2 авто на Теслу (яку вже купив). Ціна: 8.500 з новим комплектом абсолютно нової зимової гуми (проїхала від шиномонтажу в місті додому в область) на гарних литих дисках (я сам особисто купив тестю цей комплект за 600 USD приблизно тиждень тому), при цьому другий комплект коліс з дисками - в подарунок. або 8.000 з оригінальними стальними дисками (симпатичні оригінальні ковпаки) і якоюсь "всесезонкою", що на них стоїть. Продаж терміновий до Нового Року. Всі питання - телефоном O67-968ОISЗ. Прогноз 130 км - при 0°С Стан батареї - 11 з 12 (рідкість на ринку, як і оригінальний пробіг 44.000 км) 3 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kwadrat Опубліковано: 28 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2024 (змінено) ЦІНУ ЗНИЖЕНО: = 8.300 з новим комплектом коліс, що на фото - абсолютно нової зимової гуми (проїхала від шиномонтажу в місті додому в область) на гарних литих дисках (я сам особисто купив тестю цей комплект за 600 USD два тижні тому), при цьому другий комплект коліс з дисками - в подарунок. або 8.000 з оригінальними стальними дисками (симпатичні оригінальні ковпаки) і якоюсь "всесезонкою", що на них стоїть. Продаж терміновий. Дзвоніть або у Вайбер, я на сайтах не сиджу. Всі питання - телефоном O67-968ОISЗ. Змінено 28 грудня 2024 користувачем kwadrat Зниження ціни +нові фото Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
S_Vladimir_79 Опубліковано: 28 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2024 (змінено) В 17.12.2024 в 19:58, kwadrat сказал: Стан батареї - 11 з 12 (рідкість на ринку, як і оригінальний пробіг 44.000 км) Не знаю точно, від чого залежить, бо в мене було 12 з 12 при пробігу трохи більше за 50 т км Змінено 28 грудня 2024 користувачем S_Vladimir_79 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 28 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2024 12 минут назад, S_Vladimir_79 сказал: Не знаю точно, від чого залежить От режима езды скорей всего. Пробки, город, пригород..... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
tayatlas Опубліковано: 28 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 28 грудня 2024 7 часов назад, S_Vladimir_79 сказал: Не знаю точно, від чого залежить, бо в мене було 12 з 12 при пробігу трохи більше за 50 т км Скорее всего зависит от режимов заряда/разряда. Насколько мне известно, любые литиевые аккумуляторы не очень любят полный разряд и быструю зарядку. Если стараться этого избегать - аккумуляторы служат дольше. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kwadrat Опубліковано: 29 грудня 2024 Автор Поділитись Опубліковано: 29 грудня 2024 28.12.2024 в 13:23, S_Vladimir_79 сказав: Не знаю точно, від чого залежить Від правильної експлуатації (якщо відкидаємо версію, що батарея була перешита). В нашому випадку тесть заряджає авто тільки вдома штатною рідною зарядкою 16А - максимально користується нічним тарифом по 2.16 грн/кВт. Хаосу в цих питаннях за останні 10 років накидали таксисти, але їх можна зрозуміти, бо вони змушені заряджати свої машини на швидкісних станціях - інакше як працювати... Якщо ж машинка заряджається вдома комфортним для батарейки струмом і ніхто з неї не вичавлює "джигітовку", то у таких машин батареї служать цілком нормально до 15 років. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kwadrat Опубліковано: 8 січня Автор Поділитись Опубліковано: 8 січня ПРОДАНО Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення