RomanT-34 Опубліковано: 3 лютого Поділитись Опубліковано: 3 лютого (змінено) Змінено 4 лютого користувачем RomanT-34 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 3 лютого Поділитись Опубліковано: 3 лютого 3 часа назад, RomanT-34 сказал: Дуже бажано з Харкова чи області. Не те що би бажано, а тільки так. Вже практично не залишилося сталих бригад. Мало хто їзде далеко, да і часто або до 25, або за 60. Малого не пошлеш, бо потім дах перероблювать, а старий і впасти може. Так що, шукайте поряд. Купівля - у того хто і монтує. Електрик не приходящий, а постійний, або навіть той що і продав. Контору - хз. Зараз нових як грибів Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RomanT-34 Опубліковано: 4 лютого Автор Поділитись Опубліковано: 4 лютого 7 часов назад, Dalet сказал: Не те що би бажано, а тільки так. Вже практично не залишилося сталих бригад. Мало хто їзде далеко, да і часто або до 25, або за 60. Малого не пошлеш, бо потім дах перероблювать, а старий і впасти може. Так що, шукайте поряд. Купівля - у того хто і монтує. Електрик не приходящий, а постійний, або навіть той що і продав. Контору - хз. Зараз нових як грибів Я так і хочу, придбати обладнання у того, хто буде робити. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dalet Опубліковано: 4 лютого Поділитись Опубліковано: 4 лютого (змінено) 57 минут назад, RomanT-34 сказал: Я так і хочу, придбати обладнання у того, хто буде робити. Дак не тут шукаєте. Йдіть в люди. Десь поряд. От в мене з ранку вже Мер на прийомі, з 6.52))). По результату рекомендую начальнику місцевого РЕМу піти у відпустку, терміново, з вчора, з 22.59 Змінено 4 лютого користувачем Dalet Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз