sly Опубліковано: 30 березня Поділитись Опубліковано: 30 березня 34 минуты назад, S_Vladimir_79 сказал: Ну, якщо підняти на +1 градус, тоді 15 хвилин вистачить. я писав про тактильні відчуття через 5 та 15 хвилин. Це були спостереження на етапі тестувань. У роботі з термостатом ще й заради +1 градуси, то вже не дуже розумієш, коли воно там працює, а коли ні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 30 березня Поділитись Опубліковано: 30 березня В 18.03.2025 в 16:43, ЯД сказал: СУ с душем. По су есть ТП водяной для отопления. Но в месте душа думаю в стяжу добавить электро ТП, для того, чтобы когда босыми ногами стать - на теплую плитку. В душевой кабине плитка? Странно... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 31 березня Поділитись Опубліковано: 31 березня (змінено) 8 часов назад, ashim1990 сказал: В душевой кабине плитка? Странно... ви ніколи такого не бачили? Фото сперте тут, на форумі Змінено 31 березня користувачем sly 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 31 березня Поділитись Опубліковано: 31 березня (змінено) 3 часа назад, sly сказал: ви ніколи такого не бачили? Фото сперте тут, на форумі А, то тут ТП не під самим душем. Тоді норм, в мене самого так. Змінено 31 березня користувачем ashim1990 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sly Опубліковано: 31 березня Поділитись Опубліковано: 31 березня 1 час назад, ashim1990 сказал: А, то тут ТП не під самим душем. Тоді норм, в мене самого так. не зрозумів. У мене ванна виглядає приблизно як на фото. Електричний ТП прокладений там, де сіра плитка на фото і окремою лінією - там, де душова кабіна. Ну і в самій плиті полу - водяний ТП на весь будинок. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз