Дима79 Опубліковано: В середу в 19:25 Поділитись Опубліковано: В середу в 19:25 Г образнУЮ беседку 5х5 м. Такой вопрос хочу делать из силикатного кирпича что посоветуете делать в один кирпич или в полкирпича. Хочу использовать фундамент ленточный свайный. Шириной если кладка в один кирпич то 30 см высотой 40 см и сваи заливные 80 см. по углам и черезкаждых 2 м. Что скажите? Нужны ваши рекомендации. Фото для примера. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Offroad Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому У батьків 20+ років стоїть в півцеглини (полкирпича) без нормального фундаменту, все Ок, ще й вигрібна яма за 1,5 метри. Силікатна цегла досить специфічна в естетичному плані, плануєш якось закривати її? Діма, у мене кров з очей через твою "бисетку", пунктуацію, кАПСлоКи і пробіли, прохання - наступного разу включи перевірку орфографії у браузері, а краще набери текст у редакторі (наприклад, Word), а потім копіюй сюди Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз