vadimv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) 17 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: А чого ви з неї звалили? У мене інші інтереси, і вони не корисливі Змінено 5 годин тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому 12 хвилин тому, vadimv сказав: У мене інші інтереси, і вони не корисливі 12 хвилин тому, vadimv сказав: У мене інші інтереси, і вони не корисливі Гарна країна, чого не подобається? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому 3 хвилини тому, Dmitriy_S сказав: Гарна країна, чого не подобається? 12.04.2017 в 11:01, vadimv сказав: климат (несмотря на теплое море в середине зимы), люди (злые и агрессивные в массе) и война. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 59 хвилин тому, vadimv сказав: Пиздите кацапською. У вас взагалі рідна яка? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому 27 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Пиздите кацапською. На відміну від деяких у мене перше повідомлення українською було на другий день після реєстрації на форумі ) 27 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: У вас взагалі рідна яка? Сумський суржик ) SRT-шників колись бачили? Ото така )) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз