Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

vadimv

Пользователи
  • Публікації

    37 407
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    120

Усі публікації користувача vadimv

  1. Син був у Європі (Угорщина, Австрія, Баварія, Швейцарія, Італія), в Азії (Турція, Єгипет, Гоа, Таїланд). В Америці хіба що не був - тут тато трохи недопрацював, да...
  2. Там хто-то шото писал за форс-мажор. Так это он был, еще в 2020 с ковидом. Там хто-то сильно переживал за наследство для сына. Так это он сегодня фоткал. А я лично в Украину пока не собираюсь. Гоа, Шри, Тай, Бали - куда-то туда. Как только - так сразу...
  3. Пишете скаргу в адміністрацію Ютуба, що канал створено за підтримки терористичної організації, що кошти з нього йдуть на вбивство людей/дітей, що контент розпалює ненависть і принижує людську гідність. )
  4. Внутри ) Корреспондент с места сообщает, что слышны звуки работы )
  5. Призупинене будівництво відновилося Змінився забудовник ("Благо"), умови договору не змінилися, договір дійсний
  6. Замість навчити правильно писати "Так же" "А шо, так можна було?" (с)
  7. Отдых дает возможность задуматься над своей жизнью, что крайне опасно ) Что такое "нормальная армейская подготовка" - я без понятия, не могу ответить ) Так и я свои знания получил не в армии, а в садике, школе и государственной организации ) Там все то же самое ))
  8. Главный враг армейской дисциплины - свободное время подчиненных. или другими словами Нечем заняться - иди крась траву. Покрасил - иди перекрашивай. Или чисть пол зубной щеткой, как Форрест. Нє, ну чо - Феручо Ламборгіні вважав, що може зробити краще і таки зробив.
  9. У Литві розробляють план масової евакуації населення Міністр внутрішніх справ Аґне Білотайте обговорила масову евакуацію населення в разі воєнного сценарію з представниками міністерств оборони і транспорту. План також буде випробуваний під час навчань із цивільної оборони на державному рівні. Раніше було оголошено, що восени відбудуться загальнонаціональні навчання з евакуації.
  10. Дадададь, а ще треба позбирати всі гвіздки і саморізи по дорогах ) Та хто б сумнівався, що психологія сильної незалежної жінки в тому і полягає, щоб понадіятися на когось іншого ) Психопатія - то у Талєба, який вважає кулю в спині ознакою сміливості )
  11. Вона он взагалі взимку їздить без куртки. Що вона буде робити в разі якоїсь поломки - я навіть не питаю. Знову почнеться істерика і неадекватна поведінка.
  12. Їхали ми восени 2022 Полтавською-Сумською областями. Темінь - не видно взагалі ніфіга. І тут раптом посеред дороги тракторний прицеп, весь в грязюці. Бля, я не знаю, як вдалося вчасно загальмувати і вивернути. Трохи завтикав би - і тут би вже не патякав... Ну і пару різких поворотів (без будь-яких знаків) теж трохи піднапрягли. Краще вже за освітленою фурою...
  13. Російські Ту-95МС на пару з китайськими бомбардувальниками «заблукали» в районі американської Аляски — їх зустріли F-16 та F-35 Про це пише (https://x.com/NORADCommand/status/1816244885370069270) Північноамериканське командування повітряно-космічної оборони (NORAD) Русня же в своїх ЗМІ показала відео «зустрічі» з американською авіацією у небі. І пише про буцімто спільне патрулювання над Чукотським і Беринговим морями, а також північною частиною Тихого океану.
  14. - у фури кільканадцять люстр, які світять так, що навіть мені за нею краще видно дорогу і обочини, ніж у світлі своїх лампадок - мої лампадки тим часом створюють гарне освітлення в проміжку між мною і фурою - фура тримає постійну швидкість без різких гальмувань (тому що пункт 1) - в разі якихось перешкод на дорозі (через які мені потрібно буде різко гальмувати) фура скидає швидкість заздалегідь (тому що пункт 1) - зустрічні взагалі не сліплять В результат їдеш собі спокійно замість вдивлятися в темряву і щуритися від зустрічних. Економія пального бонусом )
  15. Ага, бувало якось їдеш за КрАЗом або камазом - згадуєш про евро-6 і доводиться вмикати рециркуляцію, бо аж очі виїдає ) Тут такого ще жодного разу не було - звичайно фури не пахнуть фіалками, але чаду теж немає
  16. Это езда в соответствии с ПДД. Ми якось їхали по темному з Харкова в Суми, поспішати було нікуди, обганяти і потім вдивлятися в темряву не хотілося - так я впав на хвоста фурі і іхав так від Харкова до Охтирки - прогнозований запас ходу весь час збільшувався ) Аеродинамічні кармани ніхто не відміняв ))
  17. Взагалі оця "ділєма" картира-будинок - це приклад так званого хибного вибору. Люди сотнями тисяч років жили в постійному русі (завдяки чому заселили всю Землю), а жити на одному місці почали иільки останній десяток тисяч років псля того, як їх одомашнила пшениця (рис, кукурудза). Звідти всі оці неврози, психози, переходи на особистості і війни за територію. Їм і досі впарюють красиві картинки з особняками (як варіант - пентхауси з панорамним видом на місто), фетишизуючи пасив у вигляді купи цегли, на яку потрібно покласти все життя. А з тих, кому це все копирсання в цементі давно вже остогидло, пропаганда робить лохів, лузерів і ніщебродів )
  18. На початку вторгнення у рф було 100.000 солдат, зараз кількість зросла до 520.000, до кінця 2024 року їх буде 690.000, – Головнокомандувач ЗСУ Сирський (https://www.theguardian.com/world/article/2024/jul/24/i-know-we-will-win-and-how-ukraines-top-general-on-turning-the-tables-against-russia)
  19. Лурк: Сами нищеброды называют «нищебродами» как тех, кто не может себе позволить различные понты, так и тех, кому эти понты просто нафиг не нужны. Всех, чья система ценностей отлична от облака тэгов «квартира, машина, кредит, тель-авизор, море, семья, дети, богатство, заграница», нищеброд считает лохами и лузерами.
  20. Ви як ото Біблію взагалі не відкривали. Відкрийте, почитайте трохи. Всі питання відпадуть. ) (Якщо не хочеться або ніколи читати - там описаний бог-садист) Тому він і кайфує від страждань людей, тварин Але краще почитати "Егоїстичний ген" Докінза. Там описано тупо механічний процес, якому взагалі насрати на страждання людей, тварин.
×
×
  • Створити...