Mr. D Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня Нагадайте, будь ласка, покрівельну ПВХ мембрану можливо купити в невеликій кількості? Є в роботі якась мембрана Sika, яку пошкодили. Тепер потрібна деяка кількість мембрани для ремонту. Думаю, саме для ремонту краще використовувати не найтовщий варіант мембрани. Та питання в тому, що залишки мембрани, якою закрили дах, десь загубили. Можливо купити в роздріб, скажімо, 1 квадратний метр покрівельної ПВХ мембрани? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня 10 хвилин тому, Mr. D сказав: Можливо купити в роздріб, скажімо, 1 квадратний метр покрівельної ПВХ мембрани? www.olx.ua/uk/dom-i-sad/q-пвх-мембрана/?gad_campaignid=21650431802&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwjo7DBhCrARIsACWauSn9Q9wuPcZqrNh121qi3eqnk2TyDvSFJAOale9pr3lgzWRtq9ulJd0aAlSiEALw_wcB&utm_campaign=home-and-garden-general-[ru]-shd-maxclick-ukraine-np-ads-web-[d]&utm_content=166923051499&utm_id=21650431802&utm_medium=cpc&utm_source=google мені колись треба було 10м.кв знайшов без проблем. Не забувайте тільки що є армована і неармована мембрана, остання для фігурного стикування. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mr. D Опубліковано: 1 липня Автор Поділитись Опубліковано: 1 липня Тільки що, yur43 сказав: www.olx.ua/uk/dom-i-sad/q-пвх-мембрана/?gad_campaignid=21650431802&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwjo7DBhCrARIsACWauSn9Q9wuPcZqrNh121qi3eqnk2TyDvSFJAOale9pr3lgzWRtq9ulJd0aAlSiEALw_wcB&utm_campaign=home-and-garden-general-[ru]-shd-maxclick-ukraine-np-ads-web-[d]&utm_content=166923051499&utm_id=21650431802&utm_medium=cpc&utm_source=google мені колись треба було 10м.кв знайшов без проблем. Не забувайте тільки що є армована і неармована мембрана, остання для фігурного стикування. У моєму випадку пошкодження в одній умовно горизонтальній площині. Думаю, можливо, й армований варіант мембрани спробувати припаяти. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
yur43 Опубліковано: 1 липня Поділитись Опубліковано: 1 липня 20 хвилин тому, Mr. D сказав: Думаю, можливо, й армований варіант мембрани спробувати припаяти. купити метрів 5 прозапас, хай валяється (як у мене, на даху) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mr. D Опубліковано: 1 липня Автор Поділитись Опубліковано: 1 липня Тільки що, yur43 сказав: купити метрів 5 прозапас, хай валяється (як у мене, на даху) На жаль, виявилося в реальних умовах ПВХ мембрану пошкодити досить легко. Тому так, додаткові 5 метрів не будуть зайвими. Нещодавно вихор закинув металічну деталь на дах і та деталь під час приземлення розрізала мембрану навіть разом з підкладкою. 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Mr. D Опубліковано: 4 липня Автор Поділитись Опубліковано: 4 липня (змінено) 01.07.2025 в 17:51, Mr. D сказав: Нагадайте, будь ласка, покрівельну ПВХ мембрану можливо купити в невеликій кількості? Є в роботі якась мембрана Sika, яку пошкодили. Тепер потрібна деяка кількість мембрани для ремонту. Думаю, саме для ремонту краще використовувати не найтовщий варіант мембрани. Та питання в тому, що залишки мембрани, якою закрили дах, десь загубили. Можливо купити в роздріб, скажімо, 1 квадратний метр покрівельної ПВХ мембрани? Подзвонив по кількох оголошеннях на olx.ua знайшов армовану 1,5 мм ПВХ мембрану Sika в роздріб в будь-якому варіанті розміру. Шукав саме Sika, щоб колір ремонтних латок збігався з основним полотном. Є припущення, що всі мембрани Sika мають поверхню однакового кольору незалежно від товщини. Ще й продали 1 літр очищувача-активатора для ПВХ мембран Sika Colma Cleaner. Цікаво, що раніше будівельники, хто займався ПВХ мембранами, казали що й звичайний розчинник Уайт Спіріт підійде для підготовки мембрани для ремонту. А ще, видно, буває латунний валик. Поміркував, мабуть, є сенс купити собі фен для ПВХ у китайців, щоб фен був для таких випадків. Хоча в оренду такі фени теж є в наявності. Змінено 4 липня користувачем Mr. D 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз