Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Покрівельна ПВХ мембрана в роздріб (1 квадратний метр)

Mr. D

Рекомендовані повідомлення

Нагадайте, будь ласка, покрівельну ПВХ мембрану можливо купити в невеликій кількості?
Є в роботі якась мембрана Sika, яку пошкодили.

Тепер потрібна деяка кількість мембрани для ремонту. Думаю, саме для ремонту краще використовувати не найтовщий варіант мембрани.

Та питання в тому, що залишки мембрани, якою закрили дах, десь загубили. Можливо купити в роздріб, скажімо, 1 квадратний метр покрівельної ПВХ мембрани?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

10 хвилин тому, Mr. D сказав:

Можливо купити в роздріб, скажімо, 1 квадратний метр покрівельної ПВХ мембрани?

www.olx.ua/uk/dom-i-sad/q-пвх-мембрана/?gad_campaignid=21650431802&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwjo7DBhCrARIsACWauSn9Q9wuPcZqrNh121qi3eqnk2TyDvSFJAOale9pr3lgzWRtq9ulJd0aAlSiEALw_wcB&utm_campaign=home-and-garden-general-[ru]-shd-maxclick-ukraine-np-ads-web-[d]&utm_content=166923051499&utm_id=21650431802&utm_medium=cpc&utm_source=google

мені колись треба було 10м.кв знайшов без проблем. Не забувайте тільки що є армована і неармована мембрана, остання для фігурного стикування.

• Лайк 1
Посилання на коментар

Тільки що, yur43 сказав:

www.olx.ua/uk/dom-i-sad/q-пвх-мембрана/?gad_campaignid=21650431802&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwjo7DBhCrARIsACWauSn9Q9wuPcZqrNh121qi3eqnk2TyDvSFJAOale9pr3lgzWRtq9ulJd0aAlSiEALw_wcB&utm_campaign=home-and-garden-general-[ru]-shd-maxclick-ukraine-np-ads-web-[d]&utm_content=166923051499&utm_id=21650431802&utm_medium=cpc&utm_source=google

мені колись треба було 10м.кв знайшов без проблем. Не забувайте тільки що є армована і неармована мембрана, остання для фігурного стикування.

У моєму випадку пошкодження в одній умовно горизонтальній площині.

Думаю, можливо, й армований варіант мембрани спробувати припаяти.

Посилання на коментар

20 хвилин тому, Mr. D сказав:

Думаю, можливо, й армований варіант мембрани спробувати припаяти.

купити метрів 5 прозапас, хай валяється (як у мене, на даху)

• Лайк 1
Посилання на коментар

Тільки що, yur43 сказав:

купити метрів 5 прозапас, хай валяється (як у мене, на даху)

На жаль, виявилося в реальних умовах ПВХ мембрану пошкодити досить легко.

Тому так, додаткові 5 метрів не будуть зайвими.

Нещодавно вихор закинув металічну деталь на дах і та деталь під час приземлення розрізала мембрану навіть разом з підкладкою.

• Лайк 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

01.07.2025 в 17:51, Mr. D сказав:

Нагадайте, будь ласка, покрівельну ПВХ мембрану можливо купити в невеликій кількості?
Є в роботі якась мембрана Sika, яку пошкодили.

Тепер потрібна деяка кількість мембрани для ремонту. Думаю, саме для ремонту краще використовувати не найтовщий варіант мембрани.

Та питання в тому, що залишки мембрани, якою закрили дах, десь загубили. Можливо купити в роздріб, скажімо, 1 квадратний метр покрівельної ПВХ мембрани?

Подзвонив по кількох оголошеннях на olx.ua знайшов армовану 1,5 мм ПВХ мембрану Sika в роздріб в будь-якому варіанті розміру.
Шукав саме Sika, щоб колір ремонтних латок збігався з основним полотном. Є припущення, що всі мембрани Sika мають поверхню однакового кольору незалежно від товщини.

Ще й продали 1 літр очищувача-активатора для ПВХ мембран Sika Colma Cleaner.

Цікаво, що раніше будівельники, хто займався ПВХ мембранами, казали що й звичайний розчинник Уайт Спіріт підійде для підготовки мембрани для ремонту. А ще, видно, буває латунний валик.

Поміркував, мабуть, є сенс купити собі фен для ПВХ у китайців, щоб фен був для таких випадків. Хоча в оренду такі фени теж є в наявності.

Змінено користувачем Mr. D
  • Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...