Ann Jer Опубліковано: 8 листопада Поділитись Опубліковано: 8 листопада Підкажіть, будь ласка, на що, на вашу думку, схоже це будівництво? Праворуч поруч знаходиться школа. За проєктом тут має бути протирадіаційне укриття, але є підозра, що це може виявитися черговою багатоповерхівкою. Чи ставлять зазвичай такі палі під час будівництва бомбосховищ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: 8 листопада Поділитись Опубліковано: 8 листопада Хтось не хоче себе видавати ..аж клона створив,зарас підкрутить собі активність і айда в політичний розділ(( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ann Jer Опубліковано: 8 листопада Автор Поділитись Опубліковано: 8 листопада Та ні, я не клон 🙂 Просто розглядаю купівлю квартири поруч і хвилююся, що якщо тут зведуть багатоповерхівку, то вид із вікна зовсім зіпсується. Тому й цікавлюсь, що саме будують. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: 8 листопада Поділитись Опубліковано: 8 листопада 4 минуты назад, Ann Jer сказал: Та ні, я не клон 🙂 Просто розглядаю купівлю квартири поруч і хвилююся, що якщо тут зведуть багатоповерхівку, то вид із вікна зовсім зіпсується. Тому й цікавлюсь, що саме будують. Якщо вкладетесь на котловані то заробите багато грошей.Купляйте сміло)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ann Jer Опубліковано: 8 листопада Автор Поділитись Опубліковано: 8 листопада 14 минут назад, viksel сказал: Якщо вкладетесь на котловані то заробите багато грошей.Купляйте сміло)) Та я ж не інвестор. Планую купівлю вже в готовому будинку, просто хочу знати, що буде поруч. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mazurati Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Ці палі проти зсуву ґрунту. Принаймні в жк республіка було так. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз