Ann Jer Опубліковано: 8 листопада 2025 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2025 Підкажіть, будь ласка, на що, на вашу думку, схоже це будівництво? Праворуч поруч знаходиться школа. За проєктом тут має бути протирадіаційне укриття, але є підозра, що це може виявитися черговою багатоповерхівкою. Чи ставлять зазвичай такі палі під час будівництва бомбосховищ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: 8 листопада 2025 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2025 Хтось не хоче себе видавати ..аж клона створив,зарас підкрутить собі активність і айда в політичний розділ(( Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ann Jer Опубліковано: 8 листопада 2025 Автор Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2025 Та ні, я не клон 🙂 Просто розглядаю купівлю квартири поруч і хвилююся, що якщо тут зведуть багатоповерхівку, то вид із вікна зовсім зіпсується. Тому й цікавлюсь, що саме будують. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
viksel Опубліковано: 8 листопада 2025 Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2025 4 минуты назад, Ann Jer сказал: Та ні, я не клон 🙂 Просто розглядаю купівлю квартири поруч і хвилююся, що якщо тут зведуть багатоповерхівку, то вид із вікна зовсім зіпсується. Тому й цікавлюсь, що саме будують. Якщо вкладетесь на котловані то заробите багато грошей.Купляйте сміло)) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ann Jer Опубліковано: 8 листопада 2025 Автор Поділитись Опубліковано: 8 листопада 2025 14 минут назад, viksel сказал: Якщо вкладетесь на котловані то заробите багато грошей.Купляйте сміло)) Та я ж не інвестор. Планую купівлю вже в готовому будинку, просто хочу знати, що буде поруч. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mazurati Опубліковано: 18 листопада 2025 Поділитись Опубліковано: 18 листопада 2025 Ці палі проти зсуву ґрунту. Принаймні в жк республіка було так. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
kisa Киев Опубліковано: 29 листопада 2025 Поділитись Опубліковано: 29 листопада 2025 (змінено) Да укрытие там городят, судя по всему. Второй или третий год. Многоэтажку может когда-нибудь влепят напротив - через Владимирскую. Там, где халупу никак не разберут. Змінено 29 листопада 2025 користувачем kisa Киев Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз