igorrius Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) всем доброго здравия . сегодня утром в процессе нагрузки инвертор вдруг выдал ошибку 09 bus soft start failed ( ошибка высоковольтной шины ) скорее всего транзистор ( транзисторы ) выходные пробиты . в настройках инвертора было настроено отключение при превышени 120 ампер ( 24 в) включены были микроволновка и хододильник , видимо в момент старта компоессора холодильника был достигнут ток сработки на отключение нагрузки . Или по какой причине эта ошибка 09 теперь появляется при старте инвертора ? я что то сделал не так ? Змінено 3 години тому користувачем igorrius Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 годину тому, igorrius сказав: я что то сделал не так ? То треба вгадувати? - імпульсне сильне перевантаження малопотужнього інвертора - купили дешевий не якісний інвертор - попався брак. - не вірно налаштували БМС і вона відключилась під навантаженням. Варіантів багато... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 41 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 41 хвилин тому 32 минуты назад, porterlv сказал: - імпульсне сильне перевантаження малопотужнього інвертора навряд , раньше я эту микроволновку пользовал на инверторе 12 вольт 2 кв успешно , а тут инвертор 4 квт , возможно надо было повыше ток сработки на инверторе задать . Мог инвертор згореть при попытке откличить нагрузку по достижении заданного тока отключения ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
igorrius Опубліковано: 39 хвилин тому Автор Поділитись Опубліковано: 39 хвилин тому (змінено) 38 минут назад, porterlv сказал: не вірно налаштували БМС і вона відключилась під навантаженням. на бмс ток сработки настраивал выше , чем ток сработки на инверторе Змінено 39 хвилин тому користувачем igorrius Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз