Roman Pelypets Опубліковано: учора в 00:02 Поділитись Опубліковано: учора в 00:02 Будинок 2 поверхи. Цікавить професійна думка, щодо планування 2-го поверху. Є 3 варіанти. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 06:35 Поділитись Опубліковано: учора в 06:35 А перший поверх покажете? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roman Pelypets Опубліковано: учора в 08:06 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 08:06 Можу показати, але мене більше цікавить думка про 2-й поверх. Там більше "проблемних" кімнат Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 08:10 Поділитись Опубліковано: учора в 08:10 (змінено) 7 годин тому, Roman Pelypets сказав: Можу показати Покажіть, будь ласка, бо все потрібно бачити в комплексі. 7 годин тому, Roman Pelypets сказав: мене більше цікавить думка про 2-й поверх. Там більше "проблемних" кімнат Найменше їх у першому варіанті. Змінено 23 години тому користувачем vadimv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roman Pelypets Опубліковано: учора в 13:40 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 13:40 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Roman Pelypets Опубліковано: учора в 13:42 Автор Поділитись Опубліковано: учора в 13:42 На другове поверсі: батьківська спальня з ванною та гардеробом, кабінет, загальна ванна, 2 дитячі і складська кімната. Проблема така, що будинок і кімнати ніби правильної форми, але як почали розташовувати обєкти, то виникають складнощі. Або бракує фантазії, або помилилися на етапі архітектурного плану Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 23 години тому Поділитись Опубліковано: 23 години тому Зауваження: 1-1 (1 поверх, 1 варіант) - двері в гостьову краще відкривати не в коридор - кутова мийка буде незручною 1-2 - двері в гостьову краще відкривати не в коридор - довга секція дивану посеед вітальні буде заважати 1-3 - в тамбурі буде тісно - двері в гостьову краще відкривати не в коридор - кутова мийка буде незручною 2-1 - двері санвузла у майстер-спальні краще відкривати не до ліжка 2-2 - умивальник та унітаз санвузла у майстер-спальні краще розмістити на одній лінії (біля однієї стіни) - шафи біля зовнішніх стін у дитячих кімнатах будуть заважати їх нормальному прогріванню і сприяти утворенню плісняви - те ж саме стосується гардеробу між ними + навіщо там Z-образний прохід? 2-3 - умивальник та унітаз санвузла у майстер-спальні краще розмістити на одній лінії (біля однієї стіни) - письмові столи у дитячих кімнатах далеко від вікна - шафи біля зовнішньої стіни у гардеробі будуть заважати її нормальному прогріванню і сприяти утворенню плісняви + навіщо там Z-образний прохід? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз