Dimitry_aloha Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Підкажіть ,будь ласка,як провести процедуру використання опори? Хочу від фасада через дорогу до опори на висоті метрів 5-6 протягнути свій СІП на 25 для підїеднання генератора,який буде стояти на відстані десь 20 метрів від квартир,від дома.Там буде крюк,нижче фонарь и нижче на 170 см щиток з автоматом та модульною розеткою щоб використовувати ще й в реверсі..наприклад,подоти до двора напругу для електрокоси і тд Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
DimaF Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Никто вам не даст использовать опору ЛЭП для своих нужд. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dimitry_aloha Опубліковано: 5 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Бетонная опора под освещение.Да вроде по всему городу там навешано..и я слышал,что берут какие-то деньги за один подвес..камеры цепляют и тд Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dimitry_aloha Опубліковано: 5 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Кабельщики вроде тоже тянут оптику или витую...РЭСовцы ввода проколами отводят..должно быть решение Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dimitry_aloha Опубліковано: 5 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 5 годин тому Я сделал,но пока снял сип и ящик Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Роблять ті, хто має заключені угоди про оренду ітд. З одиничним випадком фізособи ніхто не буде бавитись офіційно. Зробите самі - будуть регулярно доїти на касу. Якщо то десь в єбенях - може бути терпимим варіантом. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз