Сергый Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому (змінено) У мене манометр перед бойлером показує при нагріванні 6 бар. Що це може бути, несправний зворотній клапан, чи є сенс йлого замінити? Щи питання, для зливу води поставили між клапаном і бойлером спускний вентиль, видно на фото. Наскільки це прийнятно, адже чув, що клапан має бути безпосередньо перед бойлером. Змінено 18 годин тому користувачем Сергый додано фото Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 16 часов назад, Сергый сказал: У мене манометр перед бойлером показує при нагріванні 6 бар. Що це може бути, несправний зворотній клапан, чи є сенс йлого замінити? В штатний клапан вмонтовано перепускний, який повертає воду в магісталь при нагріванні. Однак редуктор цьому заважає. А у ЗК тиск спрацювання 7-9 бар. До речі, редуктор взагалі потрібен у Вашому випадку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 16 часов назад, Сергый сказал: Щи питання, для зливу води поставили між клапаном і бойлером спускний вентиль, видно на фото. Наскільки це прийнятно, адже чув, що клапан має бути безпосередньо перед бойлером. Норм стоїть. Головне його не закривати. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергый Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 16 хвилин тому, ashim1990 сказав: Норм стоїть. Головне його не закривати. Не закривати клапан чи зливний вентиль? Власне питання, що змінити в цій схемі, бажано мінімально, щоб Манометр пересчтав доходити до 6 бар? Новий штатний клапан я вже придбав, питання тепер, поміняти як є, чи замінити місцями клапан і вентить. Виробник бойлера повідоив, що якщо між бойлером та клапаном щось є, як в моєму випадку, висока вирогідність зняття з гарантії корпусу бойлера, при зверненні в СЦ. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергый Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) Ще питання, навіщо мені для злиттся води поставили вентиль, адже той же зворотній клапан може використовуватись для злиття через шланг, надітий на нього. Ну буде трохи довше, да, але не принципово Змінено 1 година тому користувачем Сергый Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергый Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 25 хвилин тому, ashim1990 сказав: В штатний клапан вмонтовано перепускний, який повертає воду в магісталь при нагріванні. Однак редуктор цьому заважає. А у ЗК тиск спрацювання 7-9 бар. До речі, редуктор взагалі потрібен у Вашому випадку? Не впевнений, що я зрозумів пораду Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 2 минуты назад, Сергый сказал: Власне питання, що змінити в цій схемі, бажано мінімально, щоб Манометр пересчтав доходити до 6 бар? Новий штатний клапан я вже придбав, питання тепер, поміняти як є, чи замінити місцями клапан і вентить. Поставити другий клапан, але не той, що Ви купили. Тут обговорювали 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 8 минут назад, Сергый сказал: Ще питання, навіщо мені для злиттся води поставили вентиль Тому що через нього легко злити воду з бойлера. Можна через клапан, але то довго. До речі, я собі вентиль не ставив. Змінено 1 година тому користувачем ashim1990 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергый Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому (змінено) 9 хвилин тому, ashim1990 сказав: Поставити другий клапан, але не той, що Ви купили. Тут обговорювали Мені казав СЦ, що штатний клапан має "прокапувати" не даючи тим самим доходити до верхнього тиску. Але мій не прокапує, а одразу спрацьовує при 6 бар, зливає з літр води Змінено 1 година тому користувачем Сергый Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ashim1990 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 6 бар - це ще добре. Бувають і на 9. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз