Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Хто пробував діету для схудення без хлібу?

Manipura

Рекомендовані повідомлення

Я багато років намагався схуднути, але, як правило, після закінчення дієти вага знову поверталася. Використовував різні дієти, але всі вони так чи інакше базувалися на зниженні калорійності раціону. І ось наприкінці минулого року натрапив на блог фітнес-тренера Станіслава Михайловського. 

Він запропонував скласти для мене індивідуальну програму тренувань і план харчування. Але не зовсім звичайний, заснований на зменшенні не калорій, а глікемічного індексу їжі. Тобто на зниженні рівня інсуліну. Тому хліб у дієті Станіслава Михайловського відсутній, оскільки містить цукор.

Для мене це проблема, мені складно не їсти хліб. Тому, хочу запитати, як можна вирішити цю проблему? Яким хлібом можна замінити звичайний магазинний? І взагалі, хто замовляв програму і раціон у Михайловського на його сайті, і наскільки це було ефективно?

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Прямого посилання нема, мо не забанять поки. :) 

В свій час відмовився від цукру, мінімізував хлібобулочні. Це дозволило стабілізувати масу шкіряного мішка. А це показник, якщо врахувати, що робота сидяча а за 4 роки війни руху практично не маю. 

Моя відмова не ортодоксальна, тобто, собі позволити можу. Але, звик без цукру то усе заводське мені страшно пересолоджене навіть до приторності. 

І від заводських солодких булко-хлібочних відразу згадую про давно забуту, після відмови, печію. А хайвовського і іже з ним - до лампочки. 

Змінено користувачем porterlv
  • Лайк 1
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Так, бачила, але видаляти не буду...ця тема актуальна, навіть з огляду на те, що в період такого стресу як зараз, багато хто звик заїдати його чимось смачним🫣 але якщо дуже смачно, то це у 99,9% шкідливо((

P.S за рекламу зразу буду штрафувати🙃

• Лайк 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...