Manipura Опубліковано: учора в 07:10 Поділитись Опубліковано: учора в 07:10 Я багато років намагався схуднути, але, як правило, після закінчення дієти вага знову поверталася. Використовував різні дієти, але всі вони так чи інакше базувалися на зниженні калорійності раціону. І ось наприкінці минулого року натрапив на блог фітнес-тренера Станіслава Михайловського. Він запропонував скласти для мене індивідуальну програму тренувань і план харчування. Але не зовсім звичайний, заснований на зменшенні не калорій, а глікемічного індексу їжі. Тобто на зниженні рівня інсуліну. Тому хліб у дієті Станіслава Михайловського відсутній, оскільки містить цукор. Для мене це проблема, мені складно не їсти хліб. Тому, хочу запитати, як можна вирішити цю проблему? Яким хлібом можна замінити звичайний магазинний? І взагалі, хто замовляв програму і раціон у Михайловського на його сайті, і наскільки це було ефективно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: учора в 07:32 Поділитись Опубліковано: учора в 07:32 (змінено) Прямого посилання нема, мо не забанять поки. В свій час відмовився від цукру, мінімізував хлібобулочні. Це дозволило стабілізувати масу шкіряного мішка. А це показник, якщо врахувати, що робота сидяча а за 4 роки війни руху практично не маю. Моя відмова не ортодоксальна, тобто, собі позволити можу. Але, звик без цукру то усе заводське мені страшно пересолоджене навіть до приторності. І від заводських солодких булко-хлібочних відразу згадую про давно забуту, після відмови, печію. А хайвовського і іже з ним - до лампочки. Змінено учора в 07:34 користувачем porterlv 1 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: учора в 11:10 Поділитись Опубліковано: учора в 11:10 Так, бачила, але видаляти не буду...ця тема актуальна, навіть з огляду на те, що в період такого стресу як зараз, багато хто звик заїдати його чимось смачним🫣 але якщо дуже смачно, то це у 99,9% шкідливо(( P.S за рекламу зразу буду штрафувати🙃 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей 31 Опубліковано: 18 годин тому Поділитись Опубліковано: 18 годин тому В Бухенвальде толстых не было. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Manipura Опубліковано: 6 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 6 годин тому Гаразд, ідея по відмові від цукру та хлібу мені зрозуміла. В теорії. На практиці ж, особливо на фоні хронічного стресу, я розумію, що це майже не можливо. Тому й шукаю альтернативу. Можу хто підкаже, чи може у якості такої альтернативи виступити хліб, що приготований без дріжжів? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 56 хвилин тому, Manipura сказав: Гаразд, ідея по відмові від цукру та хлібу мені зрозуміла. В теорії. На практиці ж, особливо на фоні хронічного стресу, я розумію, що це майже не можливо. Тому й шукаю альтернативу. Можу хто підкаже, чи може у якості такої альтернативи виступити хліб, що приготований без дріжжів? Чому не можливо? Без хліба можна обійтися, але треба заморочуватись. У мене коли є періоди " скоро літо"😀 печу собі піти чи млинці, чи з сочевиці, чи з вівсянки, цукор- мед і все недосолюю чи взагалі без солі.... без дріжжів в інеті купа рецептів такого хліба, але я такого не роблю, мені простіше не їсти його взагалі Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому (змінено) Спробуйте студентський метод: перед сном - дві шклянки теплої води на порожній шлунок і скоро спати, поки шлунок не поняв, що його обманули. Змінено 5 годин тому користувачем porterlv Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
XL.pro Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 24.02.2026 в 09:10, Manipura сказав: Я багато років намагався схуднути, але, як правило, після закінчення дієти вага знову поверталася. Вам потрібно не шукати нові дієти, змінити спосіб життя. Зайва вага з'являється виключно коли кількість отриманих калорій більша за кількість витрачених. І не важливо, що при цьому їсте: цукор або листя салату. Якщо не зміните харчові звички, то постійно будете набирати вагу і сидіти на дієтах. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз