99alex Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому На 10 році життя у срубі став розуміти що слабе освітлення у вітальни. Додаток у телефоні показа 7 люменів на столі... Став вивчати чому. Зьясувалось що це проблема деревяного оздоблення, або зрубу. Світло не відбиваєтся від стелі, як звічайному домі. Хто ще з такім боровся. Зараз вдалося подняти 28 люменів, змінивши лед лампочки матови 7вт, на лед філаментние 10вт. Може хто теж з такім решав? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому Растровий світильник над робочою зоною вирішить вашу проблему. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
99alex Опубліковано: 4 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) Я розумию, що треба. Я об іншої проблеми - ніхто не говорить об цей проблемі. Деревяне примищине, це інше. Якщоб я згав про це яб заложив більше вводів під світильники. Зараз планую поличку за діваном, да з неї завести кабель до трубчатої лед лампи, яка добавит світла. Всі говорят про рубку, шви та інше, но всі мовчат про світло. А це велика проблема. Зараз вірішую перший крок - заміна ламп. По перше прости лед лампи горять за 3 місяца. З філаментом, більше потужни 10 Ват, меншь нагріваюся, 58с проти 28 на стіклі. Першій день працюют, чекаю. Змінено 4 години тому користувачем 99alex Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому Дурня. Якісні лампи працюють роками, якщо не десятками років. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
99alex Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому Вам викласті мешок згорівших ламп, з чекамі, я не пійду міняти филипси з гарантією 3 рокі 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
porterlv Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому А це точно був філіпс а не просто так було написано на корпусі? З іншого боку, якщо є чек і гарантія, то що заваджає? Релігійні переконання? Спробуйте брати інші лампи в іншому місці. І не з найдешевших. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз