mihail78 Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому Вітаю. Потрібен архітектор для проєктування будинку "за мотивами" проєкту Z473v1. В проєкті мені не вистачає підвалу під частиною будинку та збоку будинку (на спільному фундаменті) гаража з другим поверхом, який збільшить загальна довжину будинку на приблизно 5м. Ну і технічні деталі, у вигляді зміни типу перекриття, матеріалів стін, мінус тераса. Напевно, потрібні розділи АР та КР. Інженерія не потрібна. Гугл видає багато красивих назв студій і приємних прізвищ архітекторів. Але будівництво планується поки, нажаль, не біля Лаври, тому в пріоритеті - технічно грамотний проєкт, без зайвого пафосу, та за притомний бюджет. Якщо вам відомий такий фахівець, буду дуже вдячним за контакт та можливо ваш відгук. Зараз це уявляю собі так: стіни фундаменту та підвалу з бетонних блоків незйомної опалубки; перекриття підлоги та стелі - плити, над підвалом моноліт; несні зовнішні стіни - бетонні блоки 250мм/утеплювач/цегла; перегородки цегла; дах двохсхилий. Буду радий вашим коментарям та критиці. Особливо, критиці) z473v1-linejjnye-razmery.pdf Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз