AndryG Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) Вітаю. Металопластикові вхідні двері, що відкриваються в середину холодного тамбура. Допоможіть, будь ласка, визначитися з розмірами. Скільки з'їдять чверті, відкрите полотно і т.ін. щоб залишилось достатньо ширини? І скільки тої ширини практично достатньо? Заклав у каркасну пристройку отвір шириною 900, та пройшла зима і новий погляд підказує, що мало. Можу безболісно збільшити до 950 - цього вистачить чи ще збільшувати? Зламостійкість, теплоізоляція не хвилює. Самі двері теж цікавлять: двоє дзеркальних (ліві+праві) Змінено 2 години тому користувачем AndryG Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧП Ненашев А Б Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Можу дати інформацію для наших вхідних дверей, яківиготовляються за віконними технологіями із профілю 78 мм. До розміру світового просвіту, який Ви хочете отримати, потрібно додати 238 мм та + монтажний шов 30 мм= 190 мм. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-ДОК- Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 1 час назад, AndryG сказал: отвір шириною 900, та пройшла зима і новий погляд підказує, що мало. Можу безболісно збільшити до 950 Стандартные размеры входных дверей по коробке 860х2050 или 960х2050, проем 900х2070/1000х2070. Выбрать двери можно у нас на сайте pro-dveri.net/dveri_vhodniye/ru?tfc_query[144047134]=улица&tfc_sort[144047134]=price:asc&tfc_div=::: Змінено 3 години тому користувачем -ДОК- Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndryG Опубліковано: 2 години тому Автор Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 1 година тому, ЧП Ненашев А Б сказав: Можу дати інформацію для наших вхідних дверей, яківиготовляються за віконними технологіями із профілю 78 мм. До розміру світового просвіту, який Ви хочете отримати, потрібно додати 238 мм та + монтажний шов 30 мм= 190 мм. 238 + 30 = 190 - десь помилка, мабуть. Хочу двері саме металопластикові поставити. Ширина коробки, ота чверть, що з'їсть отвір - не можу знайти креслення такої вхідної групи. І у ваших числах не розберусь Змінено 2 години тому користувачем AndryG Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз