AndryG Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) Вітаю. Металопластикові вхідні двері, що відкриваються в середину холодного тамбура. Допоможіть, будь ласка, визначитися з розмірами. Скільки з'їдять чверті, відкрите полотно і т.ін. щоб залишилось достатньо ширини? І скільки тої ширини практично достатньо? Заклав у каркасну пристройку отвір шириною 900, та пройшла зима і новий погляд підказує, що мало. Можу безболісно збільшити до 950 - цього вистачить чи ще збільшувати? Зламостійкість, теплоізоляція не хвилює. Самі двері теж цікавлять: двоє дзеркальних (ліві+праві) Змінено 6 годин тому користувачем AndryG Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧП Ненашев А Б Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) Можу дати інформацію для наших вхідних дверей, яківиготовляються за віконними технологіями із профілю 78 мм. До розміру світового просвіту, який Ви хочете отримати, потрібно додати 238 мм та + монтажний шов 30 мм= 268 мм. Змінено 2 години тому користувачем ЧП Ненашев А Б Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-ДОК- Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 1 час назад, AndryG сказал: отвір шириною 900, та пройшла зима і новий погляд підказує, що мало. Можу безболісно збільшити до 950 Стандартные размеры входных дверей по коробке 860х2050 или 960х2050, проем 900х2070/1000х2070. Выбрать двери можно у нас на сайте pro-dveri.net/dveri_vhodniye/ru?tfc_query[144047134]=улица&tfc_sort[144047134]=price:asc&tfc_div=::: Змінено 7 годин тому користувачем -ДОК- Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndryG Опубліковано: 6 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 1 година тому, ЧП Ненашев А Б сказав: Можу дати інформацію для наших вхідних дверей, яківиготовляються за віконними технологіями із профілю 78 мм. До розміру світового просвіту, який Ви хочете отримати, потрібно додати 238 мм та + монтажний шов 30 мм= 190 мм. 238 + 30 = 190 - десь помилка, мабуть. Хочу двері саме металопластикові поставити. Ширина коробки, ота чверть, що з'їсть отвір - не можу знайти креслення такої вхідної групи. І у ваших числах не розберусь Змінено 6 годин тому користувачем AndryG Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ЧП Ненашев А Б Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 3 часа назад, AndryG сказал: 238 + 30 = 190 - десь помилка, мабуть. Виправила - 268 мм Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз