Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Декор сад

МаТраС

Рекомендовані повідомлення

щоб не втрачати час, поки далеко, товариш  може посадити мені сад лісок). Землі достатньо.  

Задача: максимально невибагливі. Попрошу, щоб полили після посадки пару разів і далі на самовиживання..

Бажано швидкоростучі. Надіюсь не до пенсії війна буде. Хочу приїхати і любуватись .

Поки що на думку спало:

Клен g10 bosum

Клен сріблястий

Павлонія

Модрина .Плакуча «Пендула»

Посовітуйе ще декілька будь ласка.

Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Садіть те, що росте навкруги)) можу дати восени пару кг сіянців дуба, пару сосен, які самі понасівались, пару сіянців берези, осики і т.і...до мене ліс на ділянку лізе...самовивіз/ самовикоп😀

Пару картинок/ фото спростять задачу- що Ви хо побачити як кінцевий результат

Посилання на коментар

1 годину тому, irina1969 сказав:

Садіть те, що росте навкруги)) можу дати восени пару кг сіянців дуба, пару сосен, які самі понасівались, пару сіянців берези, осики і т.і...до мене ліс на ділянку лізе...самовивіз/ самовикоп😀

Пару картинок/ фото спростять задачу- що Ви хо побачити як кінцевий результат

Дякую Іра. Я на даний момент виїзжаю в других краях))  хоча, можу й тут накопати .

Воно все восени радиться? 

Якщо може ще знаєте порядний магазин, буду вдячний 

Змінено користувачем МаТраС
Посилання на коментар

1 годину тому, МаТраС сказав:

Дякую Іра. Я на даний момент виїзжаю в других краях))  хоча, можу й тут накопати .

Воно все восени радиться? 

Якщо може ще знаєте порядний магазин, буду вдячний 

Ви такі накидайте картинок з інету, щоб зрозуміло що Ви хо, потім яка площа ділянки і (+-) бюджет...зараз в голим коренем вже пізно садити, дерева, кущі з голим коренем садять ДО розпуску лисття, в горщиках садять цілий рік, АЛЕ це дорого коли треба багато , як я зрозуміли Ви хо на перспективу....подивіться Проксіму, Зелені Янголи...якщо Ви є на ФБ то там багато восени продається по нормальним цінам

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...