МаТраС Опубліковано: 22 години тому Поділитись Опубліковано: 22 години тому щоб не втрачати час, поки далеко, товариш може посадити мені сад лісок). Землі достатньо. Задача: максимально невибагливі. Попрошу, щоб полили після посадки пару разів і далі на самовиживання.. Бажано швидкоростучі. Надіюсь не до пенсії війна буде. Хочу приїхати і любуватись . Поки що на думку спало: Клен g10 bosum Клен сріблястий Павлонія Модрина .Плакуча «Пендула» Посовітуйе ще декілька будь ласка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому Садіть те, що росте навкруги)) можу дати восени пару кг сіянців дуба, пару сосен, які самі понасівались, пару сіянців берези, осики і т.і...до мене ліс на ділянку лізе...самовивіз/ самовикоп😀 Пару картинок/ фото спростять задачу- що Ви хо побачити як кінцевий результат Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 12 годин тому Автор Поділитись Опубліковано: 12 годин тому (змінено) 1 годину тому, irina1969 сказав: Садіть те, що росте навкруги)) можу дати восени пару кг сіянців дуба, пару сосен, які самі понасівались, пару сіянців берези, осики і т.і...до мене ліс на ділянку лізе...самовивіз/ самовикоп😀 Пару картинок/ фото спростять задачу- що Ви хо побачити як кінцевий результат Дякую Іра. Я на даний момент виїзжаю в других краях)) хоча, можу й тут накопати . Воно все восени радиться? Якщо може ще знаєте порядний магазин, буду вдячний Змінено 11 годин тому користувачем МаТраС Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 10 годин тому Поділитись Опубліковано: 10 годин тому 1 годину тому, МаТраС сказав: Дякую Іра. Я на даний момент виїзжаю в других краях)) хоча, можу й тут накопати . Воно все восени радиться? Якщо може ще знаєте порядний магазин, буду вдячний Ви такі накидайте картинок з інету, щоб зрозуміло що Ви хо, потім яка площа ділянки і (+-) бюджет...зараз в голим коренем вже пізно садити, дерева, кущі з голим коренем садять ДО розпуску лисття, в горщиках садять цілий рік, АЛЕ це дорого коли треба багато , як я зрозуміли Ви хо на перспективу....подивіться Проксіму, Зелені Янголи...якщо Ви є на ФБ то там багато восени продається по нормальним цінам Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 10 годин тому, МаТраС сказав: Якщо може ще знаєте порядний магазин, буду вдячний ось згадала про ще один магазин...дуже великий вибір листяних, плодових та хвойних рослин Прихований текст eco-kraina.com/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 8 годин тому, irina1969 сказав: Ви такі накидайте картинок з інету, щоб зрозуміло що Ви хо, потім яка площа ділянки і (+-) бюджет...зараз в голим коренем вже пізно садити, дерева, кущі з голим коренем садять ДО розпуску лисття, в горщиках садять цілий рік, АЛЕ це дорого коли треба багато , як я зрозуміли Ви хо на перспективу....подивіться Проксіму, Зелені Янголи...якщо Ви є на ФБ то там багато восени продається по нормальним цінам да хочу просто різні дерева. пахучі, зелені ,незвичайні. не можу картинку знайти таку. ціни да,бачу не дешеве задоволення.ну,як на перспетиву. в пріоритеті швидкоростучі. а там вже,якщо не особо швидко,то хай теж росте... але я не хочу втрачати пів року. хочу після віни вернутися і побачити невеличкий лісок. землі в мене багато. під лісок сотки 3 виділяю. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому 5 хвилин тому, МаТраС сказав: да хочу просто різні дерева. пахучі, зелені ,незвичайні. не можу картинку знайти таку. ціни да,бачу не дешеве задоволення.ну,як на перспетиву. в пріоритеті швидкоростучі. а там вже,якщо не особо швидко,то хай теж росте... але я не хочу втрачати пів року. хочу після віни вернутися і побачити невеличкий лісок. землі в мене багато. під лісок сотки 3 виділяю. Є дуже гарний ресурс з купою фото...англійською написати в пошуку forest www.gapphotos.com/index.asp 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МаТраС Опубліковано: 1 година тому Автор Поділитись Опубліковано: 1 година тому 1 хвилину тому, irina1969 сказав: Є дуже гарний ресурс з купою фото...англійською написала в пошуку ЛІС і вуаля www.gapphotos.com/imageresults.asp?advancedsearch=yes зараз гляну. 500 — Внутренняя ошибка сервера. Возникла проблема с искомым ресурсом, и он не может быть отображен. але в мене ж і задача непроста Ір. швидкоростучі, невибагливі(Я не збираюсь обробляти хімією, постійно поливати.. ) да і нікому там займатис цим. так,щоб воно само по собі росло. Максимум,попрошу,щоб в перші тижні поливали. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
irina1969 Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому я змінила посилання 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз