Yelizaveta Kudelya Опубліковано: 24 червня Поділитись Опубліковано: 24 червня Хелп! Діліться досвідом, в кого теж СІП на палях і вібрує постійно - який фасад робили? Штукатурка потріскається я майже впевнена, поруч дім на бетонному фундаменті і штукатурка за 5 років пішла малюнками. Думаю повітрязабір робити не хочу, бо там можуть завестись гризуни.... Думаю про термопанелі, але мене хвилює, що тріскається затирка в швах. Хто чим затирав, поділіться досвідом - як по стійкості затирка? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mib Опубліковано: 24 червня Поділитись Опубліковано: 24 червня Интересно, почему сваи выбрали ? В качестве фундамента Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Yelizaveta Kudelya Опубліковано: 29 червня Автор Поділитись Опубліковано: 29 червня В 24.06.2026 в 22:56, mib сказал: Интересно, почему сваи выбрали ? В качестве фундамента у нас дім на горі, бетону там лити дуже багато треба, а верхні шари грунту рухливі, тому палі на ту глибину, де стійкі шари грунту 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз