sashaMO Опубліковано: 31 травня 2010 Поділитись Опубліковано: 31 травня 2010 Доброго дня! Хочу крити дах шифером. Про те що є інші види покрівель я знаю але є ряд обставин через які все таки буду крити дах шифером. Підкажіть який шифер (чиє виробництво) краще брати. Є пофарбований безазбестовий шифер Ів. Франківський по 46 грн і є звичаний шифер не фарбований. Який шифер довговічнічий і практичніший. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Крышник Опубліковано: 31 травня 2010 Поділитись Опубліковано: 31 травня 2010 Доброго дня! Хочу крити дах шифером. Про те що є інші види покрівель я знаю але є ряд обставин через які все таки буду крити дах шифером. Підкажіть який шифер (чиє виробництво) краще брати. Є пофарбований безазбестовий шифер Ів. Франківський по 46 грн і є звичаний шифер не фарбований. Який шифер довговічнічий і практичніший. обидва гарні Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Togo Опубліковано: 31 травня 2010 Поділитись Опубліковано: 31 травня 2010 обидва гарні Згоден, різниця більше в естетичному сприйнятті. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serjukta@ Опубліковано: 2 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 2 червня 2010 Доброго дня! Хочу крити дах шифером. Про те що є інші види покрівель я знаю але є ряд обставин через які все таки буду крити дах шифером. Підкажіть який шифер (чиє виробництво) краще брати. Є пофарбований безазбестовий шифер Ів. Франківський по 46 грн і є звичаний шифер не фарбований. Який шифер довговічнічий і практичніший. Фарбований за рік облізе, беріть звичайний якщо безазбестовий. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sashaMO Опубліковано: 2 червня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 2 червня 2010 а якщо озбестовий? Я так розумію щодо екологічності то невелка різниця між азбестовим і неазбестовим зважаючи на те що про азбест і його види уже на форму було багато сказано. Азбестовий просто важчий трохи за безазбестовий? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serjukta@ Опубліковано: 3 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2010 обидва гарні згоден повністю!!!!!!!!!!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Togo Опубліковано: 3 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2010 Фарбований за рік облізе, беріть звичайний якщо безазбестовий. Фарбований на заводі не облізає! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Togo Опубліковано: 3 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2010 а якщо озбестовий? Я так розумію щодо екологічності то невелка різниця між азбестовим і неазбестовим зважаючи на те що про азбест і його види уже на форму було багато сказано. Азбестовий просто важчий трохи за безазбестовий? Так, все правильно. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serjukta@ Опубліковано: 3 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2010 Фарбований на заводі не облізає! Ви впевнені???? на 99%, тоді не сперечатимусь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Togo Опубліковано: 3 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2010 Ви впевнені???? на 99%, тоді не сперечатимусь. Екодах у мене стоїть 2 роки, азбоцементний фарбований - 6 років. Скільки ще він повинен простояти, щоб я був впевнений, що через рік він не злізе???? Хоча я розумію Ваш сарказм, справді, є безліч дахів фарбованих "кустарно" з облізлою фарбою. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
serjukta@ Опубліковано: 3 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 3 червня 2010 Екодах у мене стоїть 2 роки, азбоцементний фарбований - 6 років. Скільки ще він повинен простояти, щоб я був впевнений, що через рік він не злізе???? Хоча я розумію Ваш сарказм, справді, є безліч дахів фарбованих "кустарно" з облізлою фарбою. в тому й справа що не кустарно а заводский окрас. декілька покрівель переробляли. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sashaMO Опубліковано: 4 червня 2010 Автор Поділитись Опубліковано: 4 червня 2010 serjukta@ підкажіть якого заводу був шифер Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Togo Опубліковано: 4 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2010 serjukta@ підкажіть якого заводу був шифер приєднуюсь до питання Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sharkan Опубліковано: 4 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 4 червня 2010 а якщо озбестовий? Я так розумію щодо екологічності то невелка різниця між азбестовим і неазбестовим зважаючи на те що про азбест і його види уже на форму було багато сказано. Азбестовий просто важчий трохи за безазбестовий? Увага! Азбест - канцероген!!! Доведено наукою! Будьте обережні. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Крышник Опубліковано: 5 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2010 Увага! Азбест - канцероген!!! Доведено наукою! Будьте обережні. Как вы думаете,из чего сделаны,а главное,чем армированы,тормозные колодки для авто?? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sharkan Опубліковано: 5 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2010 Как вы думаете,из чего сделаны,а главное,чем армированы,тормозные колодки для авто?? Є така приказка - при чому тут міліція як грім свиню забив ? Ви що - під тормозними колодками спите ??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
VetalPVV Опубліковано: 5 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 5 червня 2010 лет 30-40 назад на западе была такая же шутка как и у нас с БЕЗ ГМО, только на строит. материалах и много на чем, вообще к этому не относящемся писали - без асбестовых волокон - . дело доходило до абсурда, валяли старые здания, кровли и т.п. так, что весь город стоял в пыли и набирались этих волокон столько, что за всю жизнь не надышать. причина - лоббирование интересов людей у власти имеющих заводы по изготовлению черепицы. все как сейчас у нас: птичий, свынячий, обезьяно-поросячий грип и т.п. Читал: асбестовых волокон есть два происхождения, один вид добывают где-то в Африке(вредный, из организма не выводится), и у нас(Казахстан, в России и еще где-то рядом) безвредный, кот боится кислой среды и выводится из организма естественным путем. Я, вообще-то, за здоровый образ жизни, но асбест - эт через чур(ИМХО), есть вещи намного вреднее. правильный совет от меня по поводу чем крыть крышу - шифер, если позволяют средства и хотите той же надежности - битумная черепица Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vlv170 Опубліковано: 6 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 6 червня 2010 Увага! Азбест - канцероген!!! Доведено наукою! Будьте обережні. Вот если вы находитесь на производстве и нюхаете каждый день пыль, то это вредно, а когда на кровле то ничего не произойдет. Могу дать пару ссылок в подтверждение этой информации. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vlv170 Опубліковано: 7 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 7 червня 2010 Вот так он выглядит. Вроде неплохо. Пятьдесят лет эксплуатации. ИФЦ денежку в случае рекламации имеет. Ведь укрдах ликвидирован. Я был на заводе и получил фотографии объектов. Так он выглядит на кровле. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Крышник Опубліковано: 7 червня 2010 Поділитись Опубліковано: 7 червня 2010 Є така приказка - при чому тут міліція як грім свиню забив ? Ви що - під тормозними колодками спите ??? Приказка не в тему! Мы ходим по улицам где пыль это смесь песка с резиной и асбеста с тормозных колодок и прочей гадости... Когда то был в городе Азбесте,Свердловской области на Урале,снег серого цвета,жилые дома между цехами,детишки копошатся...и за чаркой узнал секретную инфу,азбест там производят без ГМО Вообщем тема перешла в курилку,кто за,кто против азбеста,по аналогии газобетон/кирпич,вата/пенопласт.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз