Сергей Оболонь Опубліковано: 18 січня 2011 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2011 Заберите пожалуйста три мешка мусора (штукатурка), а то вожу в машине. Нахожусь в Вышгороде, доставлю в округе. 067465502семь. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lavilong Опубліковано: 18 січня 2011 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2011 это хобби возить мусор в багажнике. выбросите и всех делов Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ТРУДОГОЛИК-КАРЬЕРИСТ Опубліковано: 18 січня 2011 Поділитись Опубліковано: 18 січня 2011 только в бачек,не засоряйте город.я вот тоже могу всяких да разных бумажек возить в машине 2-4 недели,пока возле своегождома не выброшу. самовоспитание. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей Оболонь Опубліковано: 19 січня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 19 січня 2011 это хобби возить мусор в багажнике. выбросите и всех делов 1. Багажник позволяет :D 2. Куда выбросить? В бачке дома он не нужен и так места для мусора не хватает, а просто так бросить совесть не позволяет. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lavilong Опубліковано: 19 січня 2011 Поділитись Опубліковано: 19 січня 2011 1. Багажник позволяет :D 2. Куда выбросить? В бачке дома он не нужен и так места для мусора не хватает, а просто так бросить совесть не позволяет. есть во дворах кое-где большие мусорные бадьи.. специально для крупногабаритного мусора и стройхлама.. туда можно.. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей Оболонь Опубліковано: 19 січня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 19 січня 2011 есть во дворах кое-где большие мусорные бадьи.. специально для крупногабаритного мусора и стройхлама.. туда можно.. У нас поблизости нет Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
lavilong Опубліковано: 19 січня 2011 Поділитись Опубліковано: 19 січня 2011 У нас поблизости нет я на героев сталинграда жил.. там есть 16-и этажки длинные.. так вот за ними есть такие.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Сергей Оболонь Опубліковано: 19 січня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 19 січня 2011 я на героев сталинграда жил.. там есть 16-и этажки длинные.. так вот за ними есть такие.. Спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lidiyashevchuk Опубліковано: 20 січня 2011 Поділитись Опубліковано: 20 січня 2011 Отдаю строймусор 20 мешков, бетон. Срочно!!!!!!! 0933657070 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз