МЭН Опубліковано: 19 січня 2011 Поділитись Опубліковано: 19 січня 2011 (змінено) Как просчитать жёсткость такой балки? Брус 50х150 длинной 6.5м Перекрытие нежилого чердака. Змінено 19 січня 2011 користувачем BlackAlex Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vadon Опубліковано: 19 січня 2011 Поділитись Опубліковано: 19 січня 2011 Как просчитать жёсткость такой балки? Брус 50х150 длинной 6.5м Перекрытие нежилого чердака. Я думаю слабовато. Вот vladirom.narod.ru/stoves/beamcalc.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
МЭН Опубліковано: 19 січня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 19 січня 2011 А что, такая балка будет работать как брус 100х150.не жеще Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MWer Опубліковано: 19 січня 2011 Поділитись Опубліковано: 19 січня 2011 А что, такая балка будет работать как брус 100х150.не жеще А с чего она будет жесче? Такая балка будет более устойчивой, но не более жесткой. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Al_Capone Опубліковано: 22 лютого 2011 Поділитись Опубліковано: 22 лютого 2011 Здесь есть калькулятор по расчету балок vladirom.narod.ru/stoves/beamcalc.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Al_Capone Опубліковано: 22 лютого 2011 Поділитись Опубліковано: 22 лютого 2011 соотношение сторон балки желательно иметь 5:7 Только в таком случае она менее всего подвержена прогибу и кручению. dom.delaysam.ru/perekrytyia/perekrytyia3.html 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Al_Capone Опубліковано: 22 лютого 2011 Поділитись Опубліковано: 22 лютого 2011 Я думаю слабовато. Вот vladirom.narod.ru/stoves/beamcalc.html Не заметил, что уже помогли и без меня 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз