s.samson Опубліковано: 24 січня 2011 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2011 Думаю затеять ремонт в однокомнатной квартире, хочу составить смету сколько денег нужно. Если кто подскажет буду благодарен. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
s.samson Опубліковано: 24 січня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 24 січня 2011 Думаю затеять ремонт в однокомнатной квартире, хочу составить смету сколько денег нужно. Если кто подскажет буду благодарен. s.samson@mail.ru Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
5555Alex Опубліковано: 24 січня 2011 Поділитись Опубліковано: 24 січня 2011 Думаю затеять ремонт в однокомнатной квартире, хочу составить смету сколько денег нужно. Если кто подскажет буду благодарен. У нас звоните Чтоб легче и понятней было вылаживаете перечень материалов и работ которое необходимо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
s.samson Опубліковано: 24 січня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 24 січня 2011 Нужно подготовить стены под покраску, положить на пол и стены плитку.Нужен гипсокартон для потолка, паркетная доска. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
s.samson Опубліковано: 24 січня 2011 Автор Поділитись Опубліковано: 24 січня 2011 Приму остатки стройматериалов s.samson@mail.ru Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз