Станислав Богданович Опубліковано: 26 січня 2011 Поділитись Опубліковано: 26 січня 2011 Ребята помогите с выбором, сейчас пользуюсь укртел, но думаю переходить на билайн, посоветуйте кто чем пользуется??? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diver Опубліковано: 26 січня 2011 Поділитись Опубліковано: 26 січня 2011 интернет будет заметно быстрее. я польуюсь киевстаром, этот тоже билайн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 26 січня 2011 Поділитись Опубліковано: 26 січня 2011 На работе Укртелеком. Грабли бывают редко, но метко, т.к. дозвониться до саппорта — нереально. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
IesuiT Опубліковано: 27 січня 2011 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2011 Я запутался. А разве Киевстар - это не тот же Укртелеком по инету? Вроде же КС и Билайн пользуются мощностями Укртелекома по 3G Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
AndyAntonov Опубліковано: 27 січня 2011 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2011 По инету — не знаю. По мобильной связи Укртелеком и Киевстар пользуются сетями один другого. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Diver Опубліковано: 27 січня 2011 Поділитись Опубліковано: 27 січня 2011 Ребята помогите с выбором, сейчас пользуюсь укртел, но думаю переходить на билайн, посоветуйте кто чем пользуется??? Я так понял сейчас ADSL а планируется "киевстар домашний" Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Multitest Опубліковано: 21 лютого 2011 Поділитись Опубліковано: 21 лютого 2011 Это ж зависит от того где пользоваться планируете? Вам провод нужен или беспроводной? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз