рыбак Опубліковано: 9 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2012 У мого прадіда була хата. Лавки дерев.яні, піч, стріха солом.яна. Прадід жив у селі, біля лісу. Ставок-копанка недалеко. Давно це було , більш ніж 30 років. Вже немає ні прадіда , ні хати. 4 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sass Опубліковано: 9 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2012 Іноді навіть закрадається думка запропонувати адміністрації перейменувати цей форум з "Строїм дом" в "Будуємо хату". А штоб совсем в мэйнстрим попасть, надо будет назвать "Розбудовуємо хату"... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Корнил Опубліковано: 9 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2012 У мого прадіда була хата. Лавки дерев.яні, піч, стріха солом.яна. Прадід жив у селі, біля лісу. Ставок-копанка недалеко. Давно це було , більш ніж 30 років. Вже немає ні прадіда , ні хати. Те що прадіда пам'ятаєте це дуже похвально...означає що не пропаща Ви людина Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sharkan Опубліковано: 9 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2012 Вирадково наткнувся...неприємно... blogs.pravda.com.ua/authors/kyrylenko/4f82e74c09d17/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bora-b Опубліковано: 9 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2012 От мені цікаво , а є хтось із форумчан , хто будує саме хату , а не будинок? Был у нас случай один. Подписывали нас с Марсом под одну авантюру. Крышник, к стати, чуть не втянул. Дом один, с претензией на модный, нужно было сделать по- людски. Платить, как выяснилось, хотели как нЕлюди, а делать нужно было по-людски. Хозяйка окончила курсы дизайнеров и пыталась рулить процессом. Творческую мастерскую хотела сделать как раз, под хату. Искала модные глиняные штукатурки. Я ей предложил сделать как положено: глина, кизяки, полова и руки правильные. В ответ: " Вы что? ( именно "Чито") Как же можно? И я в этом вонище работать буду?". "Помилуйте, говорю, какое- такое вонище?". " А по вашему, кизяки дезодорантом пахнуть будут?" А Вы говорите " хату"... 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sass Опубліковано: 9 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2012 Хозяйка окончила курсы дизайнеров и пыталась рулить процессом. Творческую мастерскую хотела сделать как раз, под хату. Искала модные глиняные штукатурки. Я ей предложил сделать как положено: глина, кизяки, полова и руки правильные. В ответ: " Вы что? ( именно "Чито") Как же можно? И я в этом вонище работать буду?". "Помилуйте, говорю, какое- такое вонище?". " А по вашему, кизяки дезодорантом пахнуть будут?" А Вы говорите " хату"... Олег, ты таки не единожды был в Одессе. Я там был реже, но я тебе скажу. Ты лопух. Кто тебя тянул за язык за ото коровье гамно ? Что мешало продвинутому строителю сказать с характерным прононсом, что матерьялом будет импортное кизьякко. Затраты, конечно, нидецкие, но результат того будет стоить. Будет тепло, сухо, стильно, экологично (оно ж, мля, импортное!) и практически никакого запаха ! Разве что слегка будет напоминать предгорья Альп. Млин, в следующий раз зови. 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bora-b Опубліковано: 9 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2012 Что мешало продвинутому строителю сказать с характерным прононсом, что матерьялом будет импортное кизьякко. Млин, в следующий раз зови. Признаю, фрайернулся. В следующий раз буду тебе телеграфировать. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Julla Опубліковано: 9 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2012 :ROFL: Хлопцы! bora-b! Sass! Я вас АбАжаю! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bora-b Опубліковано: 9 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2012 :ROFL: Хлопцы! bora-b! Sass! Я вас АбАжаю! Юлия! Я тоже разделяю Ваше обожание нашего Sassa. Прикольный крендель! 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hotpoint Опубліковано: 9 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 квітня 2012 Гренка не может стоить 8 баксов... Другое дело круууутОн... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sass Опубліковано: 10 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2012 Юлия! Я тоже разделяю Ваше обожание нашего Sassa. Прикольный крендель! Не, ну ты посмотри на него. Еще и кренделем назвал. Ладно хоть сразу пивком проставился... Добавлено через 9 минут :ROFL: Хлопцы! bora-b! Sass! Я вас АбАжаю! Обожание нашего Боры уже перешагнуло все мыслимые границы. Женщины мечтают, чтоб обратил внимание. Мужики почтительно засыпают глупыми вопросами. Пресса выстраивается в очередь, чтоб фотнуть его резиденцию. Голуби отворачивают, чтоб не дай Бог не на его территорию... Приятно словить отблеск славы от такого выдающегося лица на своей скромной физиономии. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
bora-b Опубліковано: 10 квітня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 квітня 2012 Голуби отворачивают, чтоб не дай Бог не на его территорию... . Ладно уж, пусть наш Sass бормочет шо ему на ум взбредет, чем молчит, хрен его знает о чем! (с) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз