Leon Опубліковано: 9 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2013 ваще ща некада жениццо я сейчас сделаю лицо как у Нобеля - не понимаю.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hotpoint Опубліковано: 9 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2013 :lol::lol: Поумничала...... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 9 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2013 Хотик, вы забебали под ногами путаться :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
hotpoint Опубліковано: 9 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2013 Leon, что она там пикает? :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 9 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2013 Думаю, Лана хочет сказать что-то важное.. Но возрастной барьер мешает нам понять друг друга.. Да, Лана? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbteam Опубліковано: 9 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2013 забебали какая-то буква лишняя вроде? не? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 9 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2013 не, именно так я часто говорю)) правда, миленько?)) Добавлено через 32 секунды Да, Лана? Вам ниче не хочу сказать) я же сказала Хотику Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 9 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2013 Вам ниче не хочу сказать Это я уже понял.... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Дощ Опубліковано: 9 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2013 эта тема себя еще не исчерпала Безкінечна історія про вічне кохання Ця тема невичерпна, але думаю не варто тут писати шопопало аби було, а то як в анекдоті :D Скучно.... Сидит компания, скучает - Чё-то как-то скучно, да? - Да - Может сыграем во что-нибудь? - Ну можно - Давайте в молчанку? - Ну давай уж... Все замолчали, сидят два часа. Голос проигравшего: - Капец повеселело... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 9 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2013 Это я уже понял.... ну что вы вот это цепляетесь к моим словам)) право, не знаю :) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
-=Белка=- Опубліковано: 10 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2013 А мы в кино ходили... Эллизиум смотрели... С фильмом я не согласная, но попить вечерком эля с сигареткой - это примиряет со многими несогласиями))) 2 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 10 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2013 Точно! Пора за сигаретами выходить.. А то думаю - чего ж это с самого утра не хватает. Добавлено через 1 минуту ну что вы вот это цепляетесь к моим словам скучно... так хоть к словам поцепляюсь :D Добавлено через 3 минуты не варто тут писати шопопало аби було вимушений погодитись. замовкаю. а то прийде людина дізнатись, что ж воно таке "щасливий шлюб", а тут флоооооод.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 10 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2013 Точно! Пора за сигаретами выходить..СТОЯТЬ! низя! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Sass Опубліковано: 10 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2013 СТОЯТЬ! низя! Пральна. В запасе всегда должна быть сигара или трубка. И вкусно и бегать никуда не надо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Djentelmen Опубліковано: 10 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 10 серпня 2013 Пральна. В запасе всегда должна быть сигара или трубка. И вкусно и бегать никуда не надо. Но, если есть в кармане, пачка сигарет - Значит все не так уж плохо... (С) ;) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 11 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2013 Я тут недавно розповідав про свого товариша. А вот что делать моему знакомому? Вчора бачились. Що маємо на сьогоднішній день(точніше, вчорашній). Дружина з малим повернулась додому. Умови: повна відмова від алкогольних напоїв, в тому числі й слабоалкогольних(з пива все тоді й почалось). П.С. З яким же я задоволення вчора повернувшись додому випив пляшку світлого прохолодного пива... Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dorik K Опубліковано: 11 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2013 Я тут недавно розповідав про свого товариша. А вот что делать моему знакомому? Вчора бачились. Що маємо на сьогоднішній день(точніше, вчорашній). Дружина з малим повернулась додому. Умови: повна відмова від алкогольних напоїв, в тому числі й слабоалкогольних(з пива все тоді й почалось). П.С. З яким же я задоволення вчора повернувшись додому випив пляшку світлого прохолодного пива... У соседа корова сдохла - мелочь, а приятно.(с) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 11 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2013 У соседа корова сдохла - мелочь, а приятно.(с) [spoiler=я такой!]Наркоман шпарит телку. Минута - туда, минута - сюда, а сам еще и шмаль курит. Ну девке, понятно, надоело - она и заснула. Тут у Ромео с косяка падает пепел прямо ей на живот. Та кричит от боли. Наркоман, выпуская дым: - О да, детка, я такой! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vbteam Опубліковано: 11 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2013 Умови: повна відмова від алкогольних напоїв, в тому числі й слабоалкогольних(з пива все тоді й почалось). не умеешь пить - не мучай опу Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dorik K Опубліковано: 11 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2013 не умеешь пить - не мучай опу Если бы все после таких "залетов" просали пить- пьющих бы не осталось:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 11 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2013 Если бы все после таких "залетов" просали пить- пьющих бы не осталось:D Ну, не знаю.. Якби я дома сів пити пиво з друзями, а прокинувся наступного ранку в лісопосадці з якоюсь лярвою під боком, то кинув би пити навіть без всяких умов від дружини. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dorik K Опубліковано: 11 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2013 Ну, не знаю.. Якби я дома сів пити пиво з друзями, а прокинувся наступного ранку в лісопосадці з якоюсь лярвою під боком, то мабуть би кинув пити навіть без всяких умов від дружини. Ничего хорошо в этом нет, но не смертельно. Всякое может случится. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Leon Опубліковано: 11 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2013 Всякое может случится. :D Вже під пивом? :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dorik K Опубліковано: 11 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2013 :D Вже під пивом? :D Под пиво врядли, случается после водки:D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Lana_CK Опубліковано: 11 серпня 2013 Поділитись Опубліковано: 11 серпня 2013 Вы гоните)) а любая жена может дома девичником выпивать, а потом очнуться на полянке с каким-то алконавтом-мачо? :D тут явно к дохтору)) когда алкоголь полностью меняет сознание и еще стирает память :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз