Бездомный Опубліковано: 17 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2024 Только что, vadimv сказал: Просто дещо дивує, наскільки розходяться реалії з пропіареними уявленнями. локацій має бути декілька - щоб мандрувати ними в залежності від пори року 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 17 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2024 (змінено) 6 хвилин тому, Бездомный сказав: локацій має бути декілька - щоб мандрувати ними в залежності від пори року Причому до жодної з них не варто себе прив'язувати. Бо війна чи військовий заколот зі стріляниною може статися хоч в Турції, хоч в Таїланді, хоч на Мальдівах, та навіть на Гаваях. Так само як у будь-якої на вигляд адекватної баби в будь-який момент може поїхати дах. Змінено 17 травня 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2024 (змінено) 17 минут назад, vadimv сказал: у будь-якої на вигляд адекватної баби в будь-який момент може поїхати дах. найадекватніші бабИ , яким нема куди подітися - тато , які жінки вірніші - блондинки чи брюнетки ? - сиві Змінено 17 травня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2024 8 минут назад, vadimv сказал: Причому до жодної з них не варто себе прив'язувати. Бо війна чи військовий заколот зі стріляниною може статися хоч в Турції, хоч в Таїланді, хоч на Мальдівах, та навіть на Гаваях. Так само як у будь-якої на вигляд адекватної баби в будь-який момент може поїхати дах. доведено Кубою 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 17 травня 2024 (змінено) 🤣🤣🤣 Змінено 17 травня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2024 (змінено) українські чайки тарілочниці в шоці від західних "принців" 🤣 а західні принці в шоці від українських чайок тарілочниць 🤣 Змінено 18 травня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2024 ПІДПУСКАТИ БАБУ ДО ВИХОВАННЯ ХЛОПЧИКІВ - КРИМІНАЛЬНИЙ ЗЛОЧИН Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 18 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2024 Мені от цікаво, як можна до сих пір в цю тему тверезим заходити? А Вадім наче взагалі не бухає:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 18 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2024 (змінено) 19 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: Мені от цікаво, як можна до сих пір в цю тему тверезим заходити? А Вадім наче взагалі не бухає:) Тут така файна Сангрія ) Змінено 18 травня 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2024 (змінено) 22 часа назад, Бездомный сказал: доведено Кубою Привіт Кубі передала Нова Каледонія. навіть 32 000 долларів річного душового доходу не врятували . канібала канака скільки не годуй , він лишиться канібалом Змінено 18 травня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2024 (змінено) 3 часа назад, Dmitriy_S сказал: Мені от цікаво, як можна до сих пір в цю тему тверезим заходити? А Вадім наче взагалі не бухає:) та й взагалі взяти шлюб чоловік може лише коли перебуває під впливом потужних речовин - викиду гормонів , під алкоголем , або під наркотичними речовинами Змінено 18 травня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 18 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2024 9 хвилин тому, Бездомный сказав: та й взагалі взяти шлюб чоловік може лише коли перебуває під впливом речовин - викиду гормонів , під алкоголем , або під наркотичними речовинами А кохання? Хіба його не існує? 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 18 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2024 (змінено) 30 хвилин тому, Dmitriy_S сказав: А кохання? Хіба його не існує? Існує і навіть зенесене до переліку психічних розладів. ) Змінено 18 травня 2024 користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2024 (змінено) 1 час назад, Dmitriy_S сказал: А кохання? Хіба його не існує? кохання вигадали чоловіки , щоб не платити за секс гроші (с) одна баба Змінено 18 травня 2024 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 18 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2024 2 години тому, Бездомный сказав: кохання вигадали чоловіки , щоб не платити за секс гроші (с) одна баба Як ви можете так ницо писати про це чисте і непорочне почуття? Баз нього згасне життя на планеті. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2024 (змінено) 24 минуты назад, Dmitriy_S сказал: Як ви можете так ницо писати про це чисте і непорочне почуття? Баз нього згасне життя на планеті. аце точно моя проблема ? 🤣 баба в дорогому ресторані , коли лох олень пригощає 🤣 Змінено 18 травня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 18 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2024 9 хвилин тому, Бездомный сказав: аце точно моя проблема ? 🤣 Канєшно. От аби вас не полюбили, то може ви й не женилися б ніколи. Так би й дрочили до кінця життя на кацапощелепних вчительок. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2024 (змінено) 1 час назад, Dmitriy_S сказал: Так би й дрочили до кінця життя на кацапощелепних вчительок. ви вимовляєте таким тоном , немов це щось погане Губи-вареники аж набрякли від спроб вийти заміж)))🤣🤣 Змінено 18 травня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 18 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2024 2 хвилини тому, Бездомный сказав: ви вимовляєте таким тоном , немов це щось погане Дрочить на кацапощелепних вчительок? Та хай бог милує. Пи.Си. В мене, до речі, бабуся, та що єврейка, була викладачкою російської мови і літератури. Мені від неї у спадок бібліотека дісталася. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 18 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2024 (змінено) 58 минут назад, Dmitriy_S сказал: Дрочить на кацапощелепних вчительок? Та хай бог милує. Пи.Си. В мене, до речі, бабуся, та що єврейка, була викладачкою російської мови і літератури. Мені від неї у спадок бібліотека дісталася. Едина нормальна вчителька в мене в школі , була єврейка - вчителька російської мови та літератури . Вона потім в єврейській школі Дніпра вчила дітлахів Тору коментувавати , навіть іменна стіпендія на її честь була . Але нас вона навчала на кацапощелепному лайноматеріалі . Піхвомразі - доньки радянських ахвіцерів її зжерли всім кацапощелепним педколективом . Змінено 18 травня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 18 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2024 30 хвилин тому, Бездомный сказав: Едина нормальна вчителька в мене в школі , була єврейка - вчителька російської мови та літератури . Вона потім в єврейській школі Дніпра вчила дітлахів Тору коментувавати , навіть іменна стіпендія на її честь була . Але нас вона навчала на кацапощелепному лайноматеріалі . Піхвомразі - доньки радянських ахвіцерів її зжерли всім кацапощелепним педколективом . Яка ненависть, яка експресія:) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Dmitriy_S Опубліковано: 18 травня 2024 Поділитись Опубліковано: 18 травня 2024 1 година тому, Бездомный сказав: Едина нормальна вчителька в мене в школі , була єврейка - вчителька російської мови та літератури . Вона потім в єврейській школі Дніпра вчила дітлахів Тору коментувавати , навіть іменна стіпендія на її честь була . Але нас вона навчала на кацапощелепному лайноматеріалі . Піхвомразі - доньки радянських ахвіцерів її зжерли всім кацапощелепним педколективом . А в мене закралася така підозра, ви свою жінку того, чи вже нє? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз