Бездомный Опубліковано: 4 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2024 🤣🤣🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 4 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2024 www.instagram.com/reel/C_7ogfcIydU/?igsh=MXY5Y2Y4dDVkcnpxYw== Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2024 (змінено) Змінено 4 грудня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2024 🤣🤣🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2024 (змінено) гипергамия - баба внимательно изучает - какое место в его системе ценностей мужчиньі она занимает. Если он стоит и ведет себя выше нее, то у нее возникает любовь . Бабьі любят снизу вверх. Всегда. Змінено 5 грудня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2024 (змінено) одружуються лише лохи🤣 гроші в піхву пхають лише лохи 🤣🤣🤣 Змінено 4 грудня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2024 🤣 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 4 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2024 https://www.facebook.com/share/r/189FQaegg4/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 4 грудня 2024 (змінено) Рабинович побывал в Париже. По возвращении друзья набрасываются на него с вопросами: как там в Париже, какие были приключения, каковы парижанки, похожи ли на здешних? - Ну как можно сравнивать?! - возмущается Рабинович. - Вот у меня было интимное свидание с одной парижанкой. Уж теперь-то я знаю всё точно! - Так расскажи, наконец! - Итак: на ней была накидка с капюшоном из люрекса - ничего подобного вы здесь не отыщете. А когда она её скинула, то под ней оказалась блузка из розового шифона, прозрачная, как стекло! А юбка её была вся сплошь покрыта блёстками, так что на неё даже смотреть было больно. Потом она сняла юбку... Бельё у неё было отделано валлонскими кружевами лилового цвета и прошито серебряными нитями... Подвязки были украшены стразами от Сваровски... Потом она сняла с себя и бельё, и подвязки... - И что же было дальше? - А дальше всё было в точности, как у нас в Одессе..© Змінено 4 грудня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 (змінено) база стосовно хлопців , які мають успіх в бабів - як в хлопця формується ставлння до баби , яке Митець сформулював , як дресірувать любіму обізяну тому - слід кийками гнати бабів від виховання хлопчиків Змінено 5 грудня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 5 грудня 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2024 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2024 (змінено) 🤣🤣🤣 Змінено 6 грудня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2024 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2024 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 6 грудня 2024 (змінено) 🤣 Змінено 6 грудня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 www.bbc.com/ukrainian/articles/cy7kk6xl1reo Новий тренд серед молодих шведок - звільнятись і жити за гроші чоловіка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 (змінено) з "білим змієм" все так само - у голові баби слід увімкнути конкуренцію , навіть , якщо конкуренції не існує Змінено 7 грудня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 1 час назад, ozor сказал: www.bbc.com/ukrainian/articles/cy7kk6xl1reo Новий тренд серед молодих шведок - звільнятись і жити за гроші чоловіка 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 грудня 2024 Поділитись Опубліковано: 7 грудня 2024 (змінено) музикальна пауза Спойлер Тиха вода, тиха вода, Лем не на бистрині, Давно, давно я не була З милим на бесіді. Рада би я, рада би я Ту водицю пити, Рада би я, рада би я З милим говорити. Казав милий, казав милий, Що мене попросить, Як на горі, на високій Пшеницю покосить. Він покосив, він поносив - Вже й осінь минає - Він ся женить, бере другу, А мене лишає. "Сім раз би тя, мій миленький, В боці закололо, Що так швидко твоє серце Мене позабуло". "Не забув я, не забув. Лем собі думаю, Чи з тобою, чи з другою Говорити маю". "Не рви, милий, не рви, милий, Солодкі малини. Ой не люби, ой не люби На раз дві дівчини". Дві дівчини, дві дівчини - То велика зрада; Одна плаче, гірко плаче, Дуга тому рада. Ой журився мій миленький, Як мене любити, А тепер вже він ся журить, Як мене лишити. Є у мене коло хати Зелена отава. Не журися, мій миленький, Я тя лишу сама. Змінено 7 грудня 2024 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз