Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Я хочу счастливый брак! А Вы?

immigrant

Рекомендовані повідомлення

42-річний Шамсуд-Дін Джаббар, підозрюваний у скоєнні теракту в Новому Орлеані, внаслідок якого загинули 15 людей і ще 35 отримали поранення, виявився громадянином США та ветераном війни.

Чоловік народився і виріс у штаті Техас. З 2007 по 2020 рік проходив службу в армії США. Зокрема брав участь у військовій місії в Афганістані з лютого 2009 по січень 2010 року.

Джаббар звільнився з армії у званні старшого сержанта й обіймав посаду менеджера з управління нерухомістю. У судових протоколах також зазначено, що він був розлучений.

Слідство встановило, що спочатку Джаббар мав намір напасти на свою сім’ю. У передсмертних відеозаписах він розповідав про розлучення та плани зібрати родичів, щоб убити їх.

Мотиви вбивці поки невідомі. :pozor:

654f1a111e82cafd1aef4076b0d9178d.jpeg

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Вгадайте слово, починається на ПІХ..., закінчується на ...А: 

image.png.83a7d1d83394d01c5742c08d61cdd53c.png

Гусари - мовчати!

Корчинський такий затійник...

Змінено користувачем vadimv
Посилання на коментар

37 минут назад, vadimv сказал:

Вгадайте слово, починається на ПІХ..., закінчується на ...А: 

image.png.83a7d1d83394d01c5742c08d61cdd53c.png

Гусари - мовчати!

спойлер - піхота , але піхота береться з того самого місця , про яке мовчать гусари .

використовувати  людей у якості піхоти у ХХІ сторіччі , теж саме , що  топити піч асигнаціями

• Лайк 1
Посилання на коментар

щось цей паттерсон все більше й більше , навіть не розчаровує , а підбішує - і оце такі  бовдури викладають психологію у Гарварді ?:pozor:

Спойлер

Интересно. А о чем думают женщины когда ипутся со всякими маргиналами с интелектом табуретки, залетают от них, а потом носятся по сайтам знакомст в поисках прЫнца?

Услышал здесь знакомую фразу про темную триаду. Да стоит женщине встретить мужчину из этой самой темной триады, ей совсем не важно, будет ли их роман краткосрочным, сразу же куда-то пропадает меркантильность, наоборот, женщина сама будет вкладываться финансово в такого мужчину чтобы его удержать. "Замутить" с нарциссом или с психопатом для женщины это такая же удача, как мужчине получить   вьігодную  работу  . Примеров таких очень много. И раскаиваться женщина будет не от того, что легко ему отдалась, а от того, что его потеряла.

Посилання на коментар

вже  посилаємося на Біблію 🤣

так давайте повернемо Домострой - він відповідає саме канонам Біблії🤣

Посилання на коментар

по новим даним ганна  седокова  замовила Яніса , щоб заволодіти його   нерухомим  майном на 2 000 000 $ :unknown:

яка несподіванка - ніколи такого не було , і от знов :pozor:

Посилання на коментар

В 02.01.2025 в 21:18, vadimv сказал:

Клацаю тут по каналах і натрапляю на таке:

Це ж мабуть якийсь важкий діагноз ) Особливо, якщо увімкнути субтитри і почитати текст )) Я і раніше підозрював, що вона якась притрушена, а тут просто всі сумніви відпали )))

а потім будуть розповідати  , що ЕКО запліднення ніяк не впливає на якості плода:pozor:

гвалтувати Природу не можна

• Хаха 1
Посилання на коментар

Что "брак" , что "развод" - омонимы со смыслом

• Дякую 1
Посилання на коментар

И нахрена такой золотой женщине такой мерзкий мужлан? Ещё и рогоносец.:unknown:

Обязательный тест ДНК сразу снимает один из щекотливых вопросов, именно своей "Обязательностью".

Некоторые жэнсчыны могут абижацца, если еёшный муж самостоятельно будет делать тест на отцовство. "Ты мне не довераишь!?!, Ууууу, сволачь!!!!!" — И в истерику.

А если тест обязательный, то мужык еёшный каакбыы и не при делах. "Дорогая, йа тут нипричём, сед лекс дура лекс, я в тебе ни граммулечки не сомневаюсь люблю тебя фсей душой, но делать тест всё равно придётся, и я в этом не виноват. Так говорит закон".

19700960.jpg

19700961.jpg

Посилання на коментар

п1здюліни  вгамовують бабську гіпергамію :unknown:

Посилання на коментар

"Если жена тебе изменила, то радуйся, что она изменила тебе, а не отечеству." © А. П. Чехов

Посилання на коментар

як же бабИ  зловтішаються у каментах з Цекало 🤣

Посилання на коментар

ЗАГС детям не нужен. Он нужен только бабе. Подать на алименты она имеет право в любом случае и в любой момент. Но без синяка в паспорте отгрызть половину имущества не выйдет. ЗАГС не про семью, он только про деньги. В нём сидит не психолог, не врач и не священник. В нём сидит нотариус.

Скажу как юрист. Сегодня, уже в 2025, 70% мужчин НИЧЕГО не знают о том, как работает семейный кодекс. Эти же 70% свято верят, что если случится развод, то делить все будут ПО СПРАВЕДЛИВОСТИ. И в третий раз, эти-же 70% говорят "Да я свою жену знаю 5-10-15-20 лет, я с ней ДОГОВОРЮСЬ САМ, без юриста." Знаете , сколько за мои 12 лет работы договорились? Правильно. !!НОЛЬ!!

• Сумно 1
Посилання на коментар

не баян , але класика🤣🤣🤣:unknown:

Посилання на коментар

30 лет - ума нет 🤣🤣🤣

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...