Бездомный Опубліковано: 5 квітня Поділитись Опубліковано: 5 квітня (змінено) а наличие в доме вечно недовольной жирной бабы - признак чего ? 🤣 Змінено 5 квітня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 квітня Поділитись Опубліковано: 5 квітня (змінено) 3 години тому, Бездомный сказав: а наличие в доме вечно недовольной жирной бабы - признак чего ? 🤣 Жирними стають тільки кастровані коти - я ще жодного разу не бачив некастрованого жирного кота. Великий, дебелий, важкий, з розвиненими м'язами - так, жирний - ні. Тому що жир миттєво переробляється в тестостерон, порвані вуха і дикі воплі надворі. Цитата На днях ранее в сеть выложили фото Арестовича на пляже, на которых заметно, что любимец многих женщин заметно набрал килограммов в талии. Змінено 5 квітня користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 квітня Поділитись Опубліковано: 5 квітня (змінено) 14 минут назад, vadimv сказал: Жирними стають тільки кастровані коти - я ще жодного разу не бачив некастрованого жирного кота. Великий, дебелий, важкий, з розвиненими м'язами - так, жирний - ні. Тому що жир миттєво переробляєься в тестостерон, порвані вуха і дикі воплі надворі. але ж бабі некастрований некерований тестостероновий кіт чоловік поряд не потрібен , тестостероновий в неї буде раптовий вуличний блохастий кіт коханець - волохатий відсидівший таксист в партаках Змінено 5 квітня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 квітня Поділитись Опубліковано: 5 квітня (змінено) 4 години тому, Бездомный сказав: але ж бабі некерований тестостероновий чоловік поряд не потрібен , тестостероновий в неї буде раптовий коханець - волохатий відсидівший таксист в партаках Чим вище рівень тестостерону - тим нижче турбота про потомство. Змінено 5 квітня користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 квітня Поділитись Опубліковано: 5 квітня (змінено) 5 минут назад, vadimv сказал: Чим вище рівень тестостерону - тим нижче турбота про потомство. ну , є справжні зухи - тобто тестостеронові самці , а є хитруни , хто удають з себе тестостероновість других навіть більше , бо справжні тестостеронові самці зазвичай по тюрмах чаляться Змінено 5 квітня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 квітня Поділитись Опубліковано: 5 квітня 2 хвилини тому, Бездомный сказав: ну , є справжні тестостеронові самці , а є ті , хто удають з себе тестостероновість других навіть більше , бо справжні тестостеронові самці по тюрмах чаляться Знову Талєб ) Что бы вы ни делали, не будьте собакой, которая прикидывается волком. Самец воробья Харриса развивает вторичные признаки, связанные с драчливостью. Чем самец темнее, тем больше он доминирует. Однако же экспериментальное окрашивание более светлых воробьев в темный цвет не повышает их статус, ведь они продолжают вести себя как раньше. Этих более темных птиц убивают; как сказал мне исследователь Терри Бёрнэм: «Птицы знают: все нужно делать самому». Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 квітня Поділитись Опубліковано: 5 квітня (змінено) 16 минут назад, vadimv сказал: Знову Талєб ) Что бы вы ни делали, не будьте собакой, которая прикидывается волком. Самец воробья Харриса развивает вторичные признаки, связанные с драчливостью. Чем самец темнее, тем больше он доминирует. Однако же экспериментальное окрашивание более светлых воробьев в темный цвет не повышает их статус, ведь они продолжают вести себя как раньше. Этих более темных птиц убивают; как сказал мне исследователь Терри Бёрнэм: «Птицы знают: все нужно делать самому». але ж на відміну від горобців , перефарбованих у домінантів людей від знищення захищає Закон тож Тпалеб Талебом , а фармазони , які всі наявні ресурси вкладають у понти - тобто фальшування статусу - не переводяться Тому , що справжні "горобці темного кольору" у всесвіті людей перебувають в ізоляції у пенітенційних закладах . Змінено 5 квітня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 квітня Поділитись Опубліковано: 5 квітня (змінено) 1 година тому, Бездомный сказав: але ж перефарбованих у домінантів людей від знищення захищаєє Закон Тому що написаний він старими пердунами-кастратами ) 1 година тому, Бездомный сказав: а фармазони , які всі наявні ресурси вкладають у понти - тобто фальшування статусу - не переводяться Аферистович вже в екран не влазить - заплив жиром і розпух як покусаний бджолами Вінні-пух ) Змінено 5 квітня користувачем vadimv 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 квітня Поділитись Опубліковано: 5 квітня (змінено) 1 час назад, vadimv сказал: Тому що написаний він старими пердунами-кастратами ) Аферистович вже в екран не влазить - розпух як покусаний бджолами Вінні-пух ) але в фільмі нас намагаються переконати , що справжній бурий горобець - альфач Ахілл , піхвостраждає від своєї здобичи - Брісеїди 🤣 тобто посправжньому бурих горобців у голівудських фільмах не показують , а більше лоскочуть бабську шизофренію , поєднуючи в одному образі невпіхуєме - риси бурого , та блідого горобця , або рок зірку з бухгалтером 🤣 Змінено 5 квітня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 квітня Поділитись Опубліковано: 5 квітня 7 хвилин тому, Бездомный сказав: тобто посправжньому бурих горобців у голівудських фільмах не показують , а більше лоскочуть бабську шизофренію , поєднуючи в одному образі рок зірку з бухгалтером А потім настає прозріння потемніння ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 квітня Поділитись Опубліковано: 5 квітня (змінено) 18 часов назад, vadimv сказал: А потім настає прозріння потемніння ) спочатку в неї природний потяг до справжнього бурого горобця , а потім інша її сутність тягне її витерти об справжнього бурого горобця брудні ноги . А винен у її шизофренії чомусь бурий горобець Змінено 6 квітня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 5 квітня Поділитись Опубліковано: 5 квітня 2 хвилини тому, Бездомный сказав: спочатку в неї природний потяг до справжнього бурого горобця , а потім інша її сутність сучність ) 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 квітня Поділитись Опубліковано: 5 квітня (змінено) 2 часа назад, vadimv сказал: сучність ) Один куколд потратил десять тысяч долларов, чтобы встретиться с бабой , на которую он был подписан в социальной сети OnlyFans. Однако всё, что он получил в ответ на свои усилия — это простое дружеское объятие. Спустя месяц выяснилось, что эти деньги были использованы для оплаты поездки для бабы и её настоящего парня, с которым она встречалась всё это время.🤣 Змінено 5 квітня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня (змінено) В 17.03.2025 в 09:30, Бездомный сказал: 1. два олені на задньому плані . 2. Курву навіть діти ( 4-ро , одна дитина поза кадром ) не зупинили . У аленяк куколдов всё по-старому, фу балять каблуки мусять подихати на теплотрасі 🤣 Я уже не хочу, и не могу драться. Я выхожу, только чтобы заработать себе на жизнь" Интервью ветеран тяжелого веса UFC Алексей Олейник за день до своего сокрушительного поражения нокаутом 🎙«Моя ситуация не из лучших. 17 лет я работал на свою семью, а теперь у меня нет семьи. К сожалению, мы развелись. Все, что у меня было, я оставил жене и семье «Я оставил им дом за 1 500 000 долларов, машины, драгоценности. Я не взял с собой ни одного доллара когда уезжал из США. У меня осталось 2-3 боя. Больше я бы физически не смог. Мои ресурсы иссякли. И физические, и моральные. На данный момент я этого не хочу и не могу. Я дерусь только для того, чтобы заработать денег на жизнь. Я многократный чемпион мира, но у меня нет жилья. А если я сломаю ногу и не смогу зарабатывать деньги. С моим прошлым жить на улице или на автобусной остановке? Я этого не хочу. Мне деньги с боя нужны только для жилья. Мне не нужны «Луи Виттоны» или еще что-то.», — добавил он. Недавно Олейник рассказал, что его жена Татьяна развелась с ним после 17 лет брака. Она также объявила о своих планах подать иск против бывшего мужа за клевету.🤣 Змінено 6 квітня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня (змінено) не втримав гуся у штанях 🤣 Жан-Клод Ван Дамм обвиняется в Румынии в том, что он якобы воспользовался услугами преступной сети торговли людьми, в том числе несовершеннолетними. По словам адвоката одной из жертв Адриана Кукулиса, уголовное дело в отношении сети расследует прокуратура Румынии. "Жан-Клод Ван Дамм обвиняется в том, что он одновременно пользовался сексуальными услугами пяти румынских девочек, находившихся в уязвимом состоянии", - заявил Кукулис. Утверждается, что заявление на Ван Дамма поступило от одной из молодых женщин, которая якобы участвовала в мероприятиях в Каннах, где девушек якобы предлагали актеру. Кукулис уверяет, что информация подтверждается показаниями очевидца, а участие Ван Дамма в происходившем "не оспаривается". Змінено 6 квітня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня чому хороших хлопців бабИ не цінують Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня (змінено) В Великобритании 40-летняя Сара Кэмпбелл на протяжении года жестоко обращалась с 15-летним школьником. Она втерлась в доверие к подростку, подсадила его на кокаин и марихуану, а затем принуждала к интимным отношениям. Инциденты происходили не только в её доме. Паре даже удавалось скрываться на территории гольф-поля ночью. В результате Кэмпбелл забеременела и родила ребёнка от подростка. Королевский суд Ливерпуля приговорил женщину к девяти годам лишения свободы за преступления против несовершеннолетнего. Такие случаи шокируют общественность Великобритании и вновь поднимают вопросы о защите детей от сексуального насилия. Змінено 6 квітня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня 05.04.2025 в 09:42, Бездомный сказав: в баб нема душі , тому не психолог , а піхволог Видалила коментар під відео ) Відповісти ж тупо нічого )) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня (змінено) 28 минут назад, vadimv сказал: Видалила коментар під відео ) Відповісти ж тупо нічого )) будь яка дія - то відповідь🤣 Змінено 6 квітня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня перед побаченням . Норман Роквел 1949 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня (змінено) Почему женщинам , которым как они говорят , якобьі не нужен секс , не нравится когда мужчина быстро кончает?🤣 Змінено 6 квітня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня (змінено) бабська шизофренія Змінено 6 квітня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня (змінено) одружуються лимше лохи 🤣 витрачають на піхву бодай копійку - лише лохи 🤣 Змінено 6 квітня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня (змінено) вскрив скуфіху , як консервну банку 🤣 акторка без Оскара 🤣 Покупаешь машину - спрашиваешь о пробеге. Нанимаешь людей - спрашиваешь об опыте. Берёшь женщину в жены - просто доверяй.🤣 Змінено 6 квітня користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 квітня Поділитись Опубліковано: 6 квітня (змінено) 🤣🤣 Змінено 6 квітня користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз