Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Я хочу счастливый брак! А Вы?

immigrant

Рекомендовані повідомлення

33 хвилини тому, karlito сказав:

средний мужчина умеренно отталкивает обычную женщину, а нижняя четверть мужчин вызывает у неё сильное отвращение.

Как говорила Женя Тимонова на канале "Все как у зверей" -"ездили мы по саванне на джипах без кондиционера. И я садилась подальше от тех, кто сильнее вонял и поближе к тем, кто вонял не так сильно. Естественно, все закончилось сексом". )

Змінено користувачем vadimv
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

4 часа назад, karlito сказал:

www.betonit.ai/p/the-typical-man-disgusts-the-typical  

результати дослідження - Данные выявляют неприятную правду, с которой всем нам нужно смириться.
Передать её можно по-разному, но мой любимый вариант такой:
Типичный мужчина вызывает отвращение у типичной женщины.
Если раскрыть мысль подробнее: средний мужчина умеренно отталкивает обычную женщину, а нижняя четверть мужчин вызывает у неё сильное отвращение.

так в зворотньому напрямку так само працює - всі ( і хлопчики  і дівчатка )   прагнуть кращого ( у  всіх сенсах ) партнера , ніж заслуговують  

з поправкою на  природну   гіпергамію  піхвоти, для якої " вигідно присмоктатися вареником на шию багатому підкаблучнику " - є  стратегічною  , і  ледь  не єдиною  метою життя 

uk.wikipedia.org/wiki/Гіпергамія

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар

8 хвилин тому, Бездомный сказав:

494970980_1469968774441087_8736982892738423585_n.jpg

— Софа, ты девушка моей мечты! Красивая, интеллигентная, веселая!..
— Яша, ты хочешь со мной переспать?
— … И умная!

• Хаха 1
Посилання на коментар

психолог не хочет  бирюков , у которых гармония и увлечения, он хочет платно лечить неврозных персонажей после развала их очередных отношений.

• Хаха 1
Посилання на коментар

11 хвилин тому, Бездомный сказав:

психолог не хочет  бирюков , у которых гармония

"Гармонія" у світі, де одні копіювально-транспортні машини ДНК в безжальній конкурентній боротьбі рвуть ресурси у інших машин ДНК? )

Це фантастика ))

• Дякую 1
Посилання на коментар

Овдовевшие, разведённые или никогда не состоявшие в браке люди значительно реже испытывают стресс, лучше спят и обладают более крепкой психикой.

По словам исследователей, сопричастность к партнёру и разделение переживаний не только разрушает мозги, но также ведёт к болезням сердца и даже раку.

20130157.jpg

• Дякую 1
Посилання на коментар

6 минут назад, vadimv сказал:

"Гармонія" у світі, де одні копіювально-транспортні машини ДНК в безжальній конкурентій боротьбі рвуть ресурси у інших машин ДНК? )

Це фантастика ))

ок , якщо гармонія , як така , недосяжний  ідеал  , треба прагнути зменьшити рівень дисгармонії

Посилання на коментар

Смотрю на мужчин у которых в квартире, купленной ими, нет даже не то что своей комнаты, места своего нет. - А зачем ему комната ? -  говорят жены  - он все время на работе .

• Хаха 1
Посилання на коментар

7 годин тому, Бездомный сказав:

Смотрю на мужчин у которых в квартире, купленной ими, нет даже не то что своей комнаты, места своего нет. - А зачем ему комната ? -  говорят жены  - он все время на работе .

Після чого вони починають будувати будинок з мрією, що от там у них нарешті буде свій куточок десь у гаражі/сараї/на горищі )

А у кого нема на то грошей - йдуть бухати в гаражі ))

Або на теплотрасу )))

У хрущобі у нас був сусід, який майже весь час жив у підвалі ) Щось тіпа майстрував (частіше бухав)

• Хаха 1
  • Сумно 1
Посилання на коментар

1 година тому, Бездомный сказав:

ок , якщо гармонія , як така , недосяжний  ідеал  , треба прагнути зменьшити рівень дисгармонії

Я б сказав - треба прагнути зменшити обсяг зобов'язань.

Відповідь за замовчуванням на всі прохання - "Ні"

Як пише Талєб: "Разница между успешными и действительно успешными людьми в том, что последние говорят “нет” почти на любое предложение"

• Дякую 1
Посилання на коментар

3 часа назад, vadimv сказал:

Відповідь за замовчуванням на всі прохання - "Ні"

ну тоді школа - де піхвомразі  прищеплюють  чужим дітям   протилежні патерни -  ворог

• Дякую 1
Посилання на коментар

2 години тому, Бездомный сказав:

ну тоді школа - де прищеплюють протилежні патерни -  ворог

Так школа (дитсадок) - це просто підготовча філія таких машин насильства над людиною, як армія, фабрика, офіс, колгосп або тюрма.

Я он зараз на пляжі слухаю аудіокнижку Аджемоглу, Д. Власть и прогресс = Power and Progress: Our Thousand-Year Struggle Over technology and Prosperity - так там яскраво описаний процесс появи шкіл на зарі фабричного виробництва саме з метою штамповки повністю позбавлених волі біороботів для потреб армії і фабрик.

Слово "вишкіл" явно про це каже...

• Дякую 1
Посилання на коментар

Я сегодня пришёл на работу с нарисованными усами. И все бабы с нарисованными бровями сказали что я дурак

• Хаха 1
Посилання на коментар

8 хвилин тому, Бездомный сказав:

Я сегодня пришёл на работу с нарисованными усами. И все бабы с нарисованными бровями сказали что я дурак

"Whatsoever people say is about themselves." ©

• Дякую 1
Посилання на коментар

6 часов назад, vadimv сказал:

• Дякую 1
Посилання на коментар

Взывать к разуму  баб , ето все равно , что просить комаров кровь не сосать - бессмысленно и бесполезно.

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...