Бездомный Опубліковано: В понеділок в 11:54 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 11:54 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В понеділок в 19:23 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 19:23 (змінено) зв'язався дурень з рзп Змінено В понеділок в 19:36 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В понеділок в 20:16 Поділитись Опубліковано: В понеділок в 20:16 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 20 годин тому Поділитись Опубліковано: 20 годин тому (змінено) Жена заплатила киллеру 20000 рублей за убийство своего ненаглядного супруга в Тосненском районе ЛО Любовь завяла, и 56-летняя мадам хотела захапать квартиру 48-летнего мужа — это и стало мотивом заказать киллера. По версии следствия, через знакомых она нашла потенциального убийцу за самую символическую сумму, сообщила ему распорядок и локации благоверного. А накануне встретилась, чтобы своими глазами увидеть фото тела и убедиться, что всё вышло гладко. Змінено 20 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 13 годин тому Поділитись Опубліковано: 13 годин тому (змінено) «Потворна зведена сестра» - про маніакальне прагнення бабомразоти застрибнути у "щасливий шлюб" - тобто за будь яку ціну застрибнути на шию багатому лоху підкаблучнику - тобто "принцю" - варіація трактовки "Попелюшки" , але головна героїня тут - не красуня Попелюшка ( Попелюшка тут - другорядний персонаж ) , а бридка бодіпозитивна жирна горбоноса незграбна донька мачухи - Ельвіра , та її ще більш потворна паскуда мати - Ревекка ( вітхозівітні імена теж натякають ) . Чорна комедія , горор, боді-горрорний фільм . На балу матері демонструють своїх чепурних, прикрашених доньок, як виставкових собак. На сайті агрегатора рецензій Rotten Tomatoes 96 % рецензій критиків позитивні. приблизно саме так і відбувалися реальні події , які потім казкарі брати Грімм переробили у казку . Cтрічка настільки зухвала і стьобна , настільки контраверсійна та антимейнстримна , що виглядає майже глумом над сучасною "повісткою" , над голівудщиною , над світом гламуру та глянцю . Стрічка показує - на що ладні піти бабопаразитки , щоб паразитувати за рахунок людини , спойлер Спойлер офігенська художня метафора - жирна бридка баба паразитка , щоб стати успішною паразиткою - щоб схуднути , свідомо ковтає яйце ціпйяка - глиста паразита Стрічка сподобалася і дружині , і мені ( я взагалі вражений неочікуваною надзвичайно високою якісттю стрічки , за моєю шкалою - це шедевр ) - майже все , що хлопцю слід знати про бабопаразиток , які "жеруть веселку та пердять метеликами" . каменти баб - окрема страва - реальна шизофренія - бридкі підступні бабИ співчувають саме бридкій підступній бабі : Спойлер Яка гидота, це жєсть!!! Грим, гра реально класні, але у когось дуже хвора фантазія, яку він хотів реалізувати. Але якщо порівнювати з тим що деякі дівчата роблять з собою, оце як раз та сторона 🤮 було б заради чого і кого Там всяке вже писали люди. Но головна героїня, точніше жертва то просто. Сама акторка мега молодець - настільки змогти передати ті всі страждання. Та, цікаво. У всіх варіаціях попелюшки жертва попелюшка. І ніхто ніколи не задумувався як було тій, іншій. А може дійсно їй було на багато важче за попелюшку. Тут якраз основна лінія йде не про попелюшку а її основну опонентку. Все що я можу сказати, так це - гидотний фільм з нотками цікавості, а що ж буде далі?! Сюжет цікавий , тепер дуже співчуваю всім героям навіть мачусі та іншій сестрі , а от попелюшку стала зневажати але сам фільм дуже гидкий мене в трьох моментах ледь не знудило Круто. Це по суті казка про попелюшку без прикрас і зайвого романтизму. Дуже класний фільм. Я нормально втоптала пєчєнькі і каву, рада що подивилась повністю, а не огляд. Вартувало того Мдааа, ну шо можу сказати…фільм затягнув, було цікаво, подивитись на цю історію з іншого боку. Навіть відчувала співчуття до сестри, і роздратування до попелюшки, що вкрай . Для мене єдиний бридкий момент в фільмі був в кінці з глистом, ше трошки і мене б знудило, момент з пальцями викликали легеньке фе. Цікава ідея, показати давно відому історію (казку) з перспективи іншого героя. Якщо хто не зрозумів - то цей фільм не оновлена версія "Попелюшки", а оригінал братів Грімм до цензурування . І суть цієї казки крізь призму довгих років нав'язливої романтизації зтерлася. Історія не про Полелюшку, її вічну доброту і красу, яка врятує світ🤢 Казка про те, який світ жорстокий - завжди є і буде. Раніше цьому регулярно повчали дітей у всіх казках. Тож ти вже змалку був готовий, що мусиш виживати: не ти когось, то тебе (навіть власні батьки можуть угрохати). І про те, що виживає не той, хто старається найбільше, а той, хто хитріший , мудріший , здібніший . А іноді краще просто здатися і поїхати геть, аби не бути у тому середовищі, де всі тебе примушують себе неневидіти.Це так про наше сьогоднішнє суспільство. Так само, як і про те, що було колись. Люди - незмінно однакові в усі часи. Тільки раніше люди про це краще розуміли. Зараз ми приспані всюдешньою псевдотолерантністю. І віримо у рожеві казки, яких і поготів уже давно не існує ( і ніколи не існувало ) Тож, якщо фільм викликав у вас огиду - отже він правильно знятий. Бо те, що гидке - не можна загорнути у рожевий бантик, як зараз дуже часто роблять талановиті маркетологи, відкриваючи вікно Овертона)) Змінено 3 години тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 12 годин тому Поділитись Опубліковано: 12 годин тому 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 5 годин тому Поділитись Опубліковано: 5 годин тому настоящему индейцу завсегда везде ништяк руді коти , ви що робите , зупиніться 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 4 години тому Поділитись Опубліковано: 4 години тому (змінено) "Целовать руку мужу — унижение или мудрость? " В современном мире этот жест часто воспринимают как символ покорности, даже рабства: «Как так — женщина целует руку мужу? Это унизительно!» Но так ли это на самом деле? Я целовала руку своему мужу. И для нас это не имело ничего общего с унижением. В этом жесте был совсем другой смысл: • Для меня — это молчаливое выражение уважения к его труду, силе и ответственности за семью. • Для него — это знак любви и доверия, которое он чувствовал от меня. Важен не сам жест, а энергия, которую мы в него вкладываем. Можно формально подать руку для поцелуя с чувством превосходства, а можно — как жест глубокой духовной близости, где нет места игре в «кто главнее». Умная женщина понимает: сила не в демонстративном равенстве, а в способности проявлять мягкость без страха потерять себя. Именно такая мудрость создает ту самую крепкую семью, где оба партнера чувствуют себя ценными и защищенными." Змінено 4 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз