Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Я хочу счастливый брак! А Вы?

immigrant

Рекомендовані повідомлення

зв'язався  дурень  з рзп 

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Жена заплатила киллеру 20000 рублей:crazy::crazy: за убийство своего ненаглядного супруга в Тосненском районе ЛО

Любовь завяла, и 56-летняя мадам хотела захапать квартиру 48-летнего мужа — это и стало мотивом заказать киллера. По версии следствия, через знакомых она нашла потенциального убийцу за самую символическую сумму, сообщила ему распорядок и локации благоверного. А накануне встретилась, чтобы своими глазами увидеть фото тела и убедиться, что всё вышло гладко.

Посилання на коментар

«Потворна зведена сестра» - про маніакальне прагнення    бабомразоти застрибнути  у "щасливий шлюб"  - тобто за будь яку ціну застрибнути  на шию багатому лоху  підкаблучнику - тобто  "принцю" - варіація  трактовки  "Попелюшки" , але  головна героїня  тут - не красуня  Попелюшка ( Попелюшка тут - другорядний персонаж )  , а бридка  бодіпозитивна   жирна  горбоноса незграбна донька мачухи - Ельвіра  , та її ще більш потворна  паскуда  мати - Ревекка ( вітхозівітні  імена  теж натякають )  . 

Чорна комедія , горор, боді-горрорний фільм . На балу матері демонструють своїх чепурних, прикрашених доньок, як виставкових собак.

На сайті агрегатора рецензій Rotten Tomatoes 96 % рецензій критиків позитивні.

приблизно  саме так і відбувалися  реальні  події , які потім  казкарі  брати  Грімм  переробили у казку .

Cтрічка настільки зухвала і стьобна , настільки контраверсійна та антимейнстримна ,  що  виглядає майже глумом над сучасною "повісткою" , над голівудщиною , над  світом гламуру та глянцю . Стрічка показує - на що ладні піти бабопаразитки  , щоб паразитувати за рахунок людини ,  спойлер 

Спойлер

офігенська художня  метафора - жирна  бридка баба паразитка , щоб стати успішною паразиткою - щоб  схуднути , свідомо  ковтає яйце ціпйяка - глиста  паразита :crazy:

Стрічка  сподобалася і дружині , і мені ( я взагалі вражений неочікуваною  надзвичайно  високою  якісттю стрічки , за моєю шкалою - це шедевр ) - майже все , що  хлопцю слід знати про бабопаразиток , які "жеруть веселку та пердять метеликами" . 

каменти баб - окрема страва:crazy: - реальна шизофренія - бридкі  підступні  бабИ співчувають саме бридкій підступній  бабі:crazy: 

Спойлер

Яка гидота, це жєсть!!!
Грим, гра реально класні, але у когось дуже хвора фантазія, яку він хотів реалізувати.
Але якщо порівнювати з тим що деякі дівчата роблять з собою, оце як раз та сторона 🤮 було б заради чого і кого

Там всяке вже писали люди. Но головна героїня, точніше жертва то просто. Сама акторка мега молодець - настільки змогти передати ті всі страждання.
Та, цікаво. У всіх варіаціях попелюшки жертва попелюшка. І ніхто ніколи не задумувався як було тій, іншій. А може дійсно їй було на багато важче за попелюшку.
Тут якраз основна лінія йде не про попелюшку а її основну опонентку.

Все що я можу сказати, так це - гидотний фільм з нотками цікавості, а що ж буде далі?!

Сюжет цікавий , тепер дуже співчуваю всім героям навіть мачусі та іншій сестрі :crazy:, а от попелюшку стала зневажати:crazy: але сам фільм дуже гидкий мене в трьох моментах ледь не знудило:crazy:

Круто. Це по суті казка про попелюшку без прикрас і зайвого романтизму.

Дуже класний фільм. Я нормально втоптала пєчєнькі і каву, рада що подивилась повністю, а не огляд. Вартувало того

Мдааа, ну шо можу сказати…фільм затягнув, було цікаво, подивитись на цю історію з іншого боку. Навіть відчувала співчуття до сестри, і роздратування до попелюшки,:crazy: що вкрай :crazy:. Для мене єдиний бридкий момент в фільмі був в кінці з глистом, ше трошки і мене б знудило, момент з пальцями викликали легеньке фе. 

Цікава ідея, показати давно відому історію (казку) з перспективи іншого героя.

Якщо хто не зрозумів - то цей фільм не оновлена версія "Попелюшки", а оригінал  братів Грімм  до цензурування . І суть цієї казки крізь призму довгих років нав'язливої романтизації зтерлася.  Історія не про Полелюшку, її вічну доброту і красу, яка врятує світ🤢 Казка про те, який світ жорстокий - завжди є і буде. Раніше цьому регулярно повчали дітей у всіх казках. Тож ти вже змалку був готовий, що мусиш виживати: не ти когось, то тебе (навіть власні батьки можуть угрохати). І про те, що виживає не той, хто старається найбільше, а той, хто хитріший , мудріший , здібніший .  А іноді краще просто здатися і поїхати геть, аби  не бути у тому середовищі, де всі тебе примушують себе неневидіти.Це так про наше сьогоднішнє суспільство. Так само, як і про те, що було колись. Люди - незмінно однакові в усі часи. Тільки раніше люди про це краще розуміли. Зараз ми приспані всюдешньою псевдотолерантністю. І віримо у рожеві казки, яких і поготів уже давно не існує ( і ніколи не існувало ) 
Тож, якщо фільм викликав у вас огиду - отже він правильно знятий. Бо те, що гидке - не можна загорнути у рожевий бантик, як зараз дуже часто роблять талановиті маркетологи, відкриваючи вікно Овертона))

Den_Stygge_Stesøsteren.png

• Хаха 1
Посилання на коментар

настоящему индейцу завсегда везде ништяк 

руді коти , ви що робите , зупиніться 

20458880.jpg

• Хаха 1
Посилання на коментар

"Целовать руку мужу — унижение или мудрость? "

В современном мире этот жест часто воспринимают как символ покорности, даже рабства: «Как так — женщина целует руку мужу? Это унизительно

Но так ли это на самом деле? Я целовала руку своему мужу. И для нас это не имело ничего общего с унижением. В этом жесте был совсем другой смысл:

• Для меня — это молчаливое выражение уважения к его труду, силе и ответственности за семью.
• Для него — это знак любви и доверия, которое он чувствовал от меня.

Важен не сам жест, а энергия, которую мы в него вкладываем. Можно формально подать руку для поцелуя с чувством превосходства, а можно — как жест глубокой духовной близости, где нет места игре в «кто главнее».

Умная женщина понимает: сила не в демонстративном равенстве, а в способности проявлять мягкость без страха потерять себя. Именно такая мудрость создает ту самую крепкую семью, где оба партнера чувствуют себя ценными и защищенными."

20459272.jpg

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...