Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Я хочу счастливый брак! А Вы?

immigrant

Рекомендовані повідомлення

Я охренела, когда стала психологом, сколько женщин считают, что можно бить мужчин, потому "женщина слабей". Женщины приходили консультироваться из - за абьюза и делали круглые глаза, когда я говорила, что бить мужчин нельзя. - Но я же 45 килограммов!

Мы живём в психушке. И эти люди рожают детей и дети на это смотрят.:lol:

Змінено користувачем Бездомный
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Матери не только сыновьями манипулируют.Думаю сколько дочерей развели матери, мало кто из подруг смог:crazy:

Посилання на коментар

одружуються виключно лохи , а от з рзп  стосунки мають виключно  мегалохи 

Посилання на коментар

Для левиці розмноження – це гонитва з часом, позаяк вона вступає у відповідний період лише на кілька коротких днів і потужні гормони заповнюють її тіло сигналізуючи, що зараз у неї є шанс завагітніти.

Тому, вона парується неодноразово і якомога більше – часто від 20 до 40 разів на день, щоби максимізувати шанси на вагітність.

Хоча безпосередній процес триває лише кілька секунд, загальний темп спроб у цей час - безупинний.

Левиця виконує більшу частину ініціації, а якщо самець вагається або втомлюється, вона не соромиться підштовхувати його до дії штурханами, лясканнями або тихим гарчанням.

Це не агресія чи домінування – це чистий інстинкт.

Її тіло вимагає терміновості.

У деяких прайдах кілька самців чергуються, відпочивають і повертаються за потреби, а увесь процес підпорядковується інтенсивності цього короткого, критичного вікна.

Розмноження левиць – це не про романтикy, залицяння чи прелюдії, позаяк йдеться про час, гормони та повноцінний біологічний спринт, щоби забезпечити виживання наступного покоління.

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...