Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Я хочу счастливый брак! А Вы?

immigrant

Рекомендовані повідомлення

17 часов назад, Dmitriy_S сказал:

Я от у вашому кейсі одного не розумію. Схуялі ви до сих пір не розлучилися? Це досить проста процедура, є досвід.

взагалі то  , перехід на  обговорення  особистості заборонений правилами форуму . 

але я відповім :

переважна більшість знайомих ( умовно - поголовно ) порозлучалися , і  багато хто - не по разу ( що з першого разу було не зрозуміло ?:crazy:)

для   більшості ( умовно - поголовно )   чоловіків  розлучення відбулося з  важкими , для багатьох - з катастрофічними моральними ,  психічними , фінансовими та майновими   наслідками .

ділити "спільно нажите" ( і це не лише про майно ) - то такий гембель .

і зауважте - це шлюби епохи "до коучерш - психологінь з інстаграму та ютьюбу" , з тих часів баб сильно зкурвили .

шлюб для чоловіка не вигідний  в тому числі  тому , що для чоловіка максимально  не вигідне розлучеення
, яке  і  є  логічним  наслідком шлюбу
.  

і ще  - одна з вагомих  причин моєї  вірності :

будь яка "наступна  баба" для мене   в першу чергу - потенційне  джерело  небезпечних   захворюваннь , які передаються статевим шляхом .

гидую я курвами . 

то ж травматичні , а часто густо - катастрофічні наслідки шлюбів - саме розлуччення .

нема шлюбу - нема розлучення . Виключно асоційована спілка вільних людей .

більше того - якби ми не були одружені , це нічого б не змінило , хіба що паскуда теща поводилася б нишком . 

Змінено користувачем Бездомный
  • Дякую 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

17 годин тому, Dmitriy_S сказав:

Я от у вашому кейсі одного не розумію. Схуялі ви до сих пір не розлучилися? Це досить проста процедура, є досвід.

Причому багаторазовий. Що якраз і свідчить про те, що ви так нічого і не зрозуміли, бо необучаємий.

Карочє, ще раз: один факап (женитьба) не лікується іншим факапом (розлученням). Правильний алгоритм - не робити дурниць - не вступати в шлюб - не ставати лохом.

Бо якщо ти вже став лохом (женився) - то після розлучення ти вже ніяк не станеш НЕлохом, а станеш двічі лохом )) А якщо 5 разів женився-розводився - то це прям на х10 тягне )))

Тутошні тітоньки, які по 4 рази розводили лохів, можуть підтвердити свої х8 ) Але вони шось поховалися і бояться вилазити на світ божий.

Развод і разводняк - однокорінні слова )

Змінено користувачем vadimv
  • Дякую 1
Посилання на коментар

5 часов назад, vadimv сказал:

Тутошні тітоньки, які по 4 рази розводили лохів, можуть підтвердити свої х8 ) Але вони шось поховалися і бояться вилазити на світ божий.

це на той момент 4 Х 6 , вважаю , вона на тому не зупинилася , просто одкровення на форумі припинилися  на 4 оленяці забезпечуняці , який в певний момент  - коли виснажиться -   іде  на м'ясо - піхвостраждальці  не обучаємі (с)

Змінено користувачем Бездомный
  • Дякую 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...