Бездомный Опубліковано: В неділю в 09:20 Поділитись Опубліковано: В неділю в 09:20 (змінено) 15 часов назад, vadimv сказал: Та як нєфіг ) Принцесса Монако Стефания, дочь Грейс Келли и Ренье III, дважды выходила замуж за людей, не относящихся к аристократии: сначала за телохранителя, а затем за дрессировщика-циркового акробата донька Брєжнєва виходила за циркового артиста і соліста циганського театра Ромен Змінено учора в 00:33 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В неділю в 09:30 Поділитись Опубліковано: В неділю в 09:30 (змінено) щойно передивилися з дружиною . не так багато кінострічок , які можуть доставити задоволення при другому перегляді . канонічний любовний трикутник - низькорангова їбабельна ( ? ) самиця безбатьченко з неблагополучно сім'ї , низькоранговий високопримативний босяк , на якого вона тече + на побігеньках закоханий у паскуду піхвостраждалець у френдзоні на лаві запасних , і по ходу сюжеті низькорангова піхвомразь за рахунок дурних наївних членоносців підвищу собі масть . Змінено учора в 02:13 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: В неділю в 10:10 Поділитись Опубліковано: В неділю в 10:10 (змінено) дружина легендарного бразильського футболіста - легенди фк Мілан , фк Реал та збірної Бразилії - останній геній бразильського футболу - мультимільйонера та голівудського красунчика Кака розлучення з ним пояснила тим , що він .....надто ідеальний - занадто правильний , і тому їй з ним нудно Кака і справді усім запам'ятався спокійною та віруючою людиною. Віра взагалі посідає у житті бразильця особливе місце. — «Кака ніколи мене не зраджував, він завжди гарно ставився до мене, подарував мені прекрасну сім'ю, але я не була щасливою — відчувала, що чогось не вистачає. Проблема у тому, що він був занадто ідеальним для мене» — каже Каролін. Детальніше на ua.tribuna.com: ua.tribuna.com/uk/football/blogs/3103036-kolyshnya-druzhyna-kaka-rozluchylasya-z-brazylczem-cherez-te-s/?utm_source=copy у бедьі одно начало - сидела женщина , скучала нижнє фото - ексдружина Кака з хлопцем який здатен давати їй такі потрібні яскраві емоції , до якого вона пішла за розвагами , начхавши на інтереси дітей Змінено учора в 02:09 користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 00:10 Поділитись Опубліковано: учора в 00:10 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 00:12 Поділитись Опубліковано: учора в 00:12 Алень с 2 почками - преступник! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 00:50 Поділитись Опубліковано: учора в 00:50 (змінено) ну куди не кинь - всюди "щасливий шлюб" це ж як вона його зайібала , що він її вбив одружуються виключно лохи Змінено учора в 00:54 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 01:59 Поділитись Опубліковано: учора в 01:59 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 07:45 Поділитись Опубліковано: учора в 07:45 👍 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: учора в 07:48 Поділитись Опубліковано: учора в 07:48 (змінено) Брать ответственность за безответственных - это рак мозга Змінено учора в 07:51 користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: учора в 07:51 Поділитись Опубліковано: учора в 07:51 5 хвилин тому, Бездомный сказав: 👍 "совершенно правы были религиозные моралисты, заставлявшие женщин прикрывать специальной тряпочкой не только спермоприемник, но и гипнотабло. Ибо главный половой орган женщины — это, конечно, лицо. " © 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 17 годин тому Поділитись Опубліковано: 17 годин тому 👍 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) як трахнути - так черга , а як взяти на себе відповідальність за наслідки того траху - нікого Змінено 6 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому (змінено) https://www.youtube.com/watch?v=2NMGxm_DNW8 Змінено 8 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 8 годин тому Поділитись Опубліковано: 8 годин тому https://www.youtube.com/watch?v=XuLEUVRBD6g Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) 99% всех женщин вне зависимости от собственных данных заинтересованы только в 1-2% самых привлекательных, высоких и харизматичных мужчин. Подавляющее большинство мужчин им не нравится вовсе. тепер бачу чому цим конкретним хлопцем не цікавиться піхвота , а у юному віці для мене те було загадково Змінено 7 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) В 13.03.2013 в 00:30, annamarso сказал: думаю всем надо гордыню поумерить и быть добрее друг к другу . не всім нам , а бабам пихата баба - то шмат лайна Змінено 7 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) В 13.03.2013 в 00:32, -=Белка=- сказал: Ага. Со стороны прикольно смотреть, как один неудачник дает советы другому. Делятся опытом... чотиреждирозлучена фарбована смокталка рзп з однушки на Затрещині привласнила собі право визначати - хто є лузер , а хто - переможець о життю так і живемо Змінено 7 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 7 годин тому Поділитись Опубліковано: 7 годин тому (змінено) В 13.03.2013 в 00:50, -=Белка=- сказал: Да, я удачница. якщо чотиреждирозлучена смокталка рзп в однушшці на Затрещині - то "удачніца" , то хто така тоді лузерша ? Змінено 7 годин тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому В 13.03.2013 в 00:52, Korni сказал: А это не имеет значения - кем мы себя считаем. саме і є єдиним важливим - ким ми себе відчуваємо. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому В 13.03.2013 в 00:52, -=Белка=- сказал: Жизнь - жестокая штука. Естественный отбор... швидше штучний відсмок Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) В 13.03.2013 в 01:04, -=Белка=- сказал: Эгоистов не любят. дурне говорите - баби закохуються виключно в нарцисичних егоістів , а зручних піхвосмоків підкаблучників бабИ використовують Змінено 6 годин тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому рос /росла без отца = овца Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому В 13.03.2013 в 12:55, Oksana_Krasava сказал: Вебвокеру: Во-первых, я протестую против высказываний "селючки, пгт-ницы" и тд., как о чем то непристойном. Ну родилась я в селе у небогатых родителей, так мне что только на дойку? Жить там это адский физический труд. + "никакое" среднее образование. ( я сейчас о своих 100 км. от Киева)...и тем кто чего-то добился исключительно своим трудом в столице - респект. А во-вторых, я живой пример. Я выбрала самого бедного из бедных, сироту без вообще какой-либо помощи родителей. Пока он учился даже деньги ему давала на карм. расходы т.к сама уже работала(бо любов). И с 19ти лет я с ним, и лепила и поддерживала и вырос он и благодаря мне в том числе. Поэтому, плиз, не ставьте клеймо абсолютно на всех селючек Но! Если бы сейчас по каким то причинам я искала бы мужа, то начинать растить с нуля 30-летнего дядьку, я бы уже врядли бы согласилась. Потому как считаю, что если я к 30ти годам чего-то уже сама добилась, то мужчина (без декретов, болезней ребенка и пр. женских обязанностей) тем более должен быть хотя бы на этом уровне, а то и выше. чоловік нікому нічого "не должен" 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vadimv Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому 2 години тому, Бездомный сказав: https://www.youtube.com/watch?v=2NMGxm_DNW8 Згадується іспанська інфанта Стрєлєцкая з книжок Суворова... 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 6 годин тому Поділитись Опубліковано: 6 годин тому (змінено) 1 час назад, vadimv сказал: Згадується іспанська інфанта Стрєлєцкая з книжок Суворова... пані Коненкова , Гала ( дружина Сальвадора Далі ) , під Пабло Пікассо теж бабу підклали , але в Пікассо тіх баб ... на руб песету - відро сушених ...- це те , що на поверхні Змінено 4 години тому користувачем Бездомный 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз