Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому (змінено) 4 часа назад, ozor сказал: Ще працюєш в очісткє? Кидай, бо профдеформація наздожене. youtube.com/shorts/TCQ8YrkVmP8?si=9PM3qLQvZEbwbySt до чого це ? ніхто нікого не душив . то був жарт на тему , що під час овуляції тічки суча гіпергамія іноді дає збій Змінено 2 години тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 3 години тому Поділитись Опубліковано: 3 години тому Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому www.instagram.com/reel/DT0TbqTk2f1/?igsh=MWNkamp5dHo2dzF0Ng== Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 14 хвилин тому, Бездомный сказав: до чого це ? ніто нікого не душив .то був жарт на тему , щщо під час овуляції тічки суча гіпергамія іноді дає збій Та не переймайся, то теж був жарт. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому 11 минут назад, ozor сказал: Та не переймайся, то теж був жарт. я тут розважаюся Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому www.instagram.com/reel/DUXx9vpCMUs/?igsh=anluNDR2MWZlOWtl 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Бездомный Опубліковано: 2 години тому Поділитись Опубліковано: 2 години тому (змінено) 55 минут назад, ozor сказал: www.instagram.com/reel/DUXx9vpCMUs/?igsh=anluNDR2MWZlOWtl баба не бита - як коса не клепана - народна мудрість angela_tatulyan 1 нед. У меня 3 дочери 🤬 и самое ужасное в этой истории когда близкие все видят и понимают, а девушка будет орать во всю глотку, что любит его и не надо лезть в их отношения kichinanatalia 2 нед. Это дааа, главное не нести херню в своей голове - "он исправится... У него были плохие родители он не знает как можно, а я научу... Вы не понимаете, он не такой..." все звоночки звенят задолго до свадебных колоколов hayarova1509 2 нед. Мне аж плохо стало! ta.ti8424 2 нед. Я когда это вижу всегда думаю о своём правильном выборе жить одной Змінено 1 година тому користувачем Бездомный Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
ozor Опубліковано: 1 година тому Поділитись Опубліковано: 1 година тому https://www.facebook.com/share/r/1Cwvh3aXqx/?mibextid=wwXIfr Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз