Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Я хочу счастливый брак! А Вы?

immigrant

Рекомендовані повідомлення

1 час назад, ozor сказал:

пропаганда каблукізму :lol: :lol:

Змінено користувачем Бездомный
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

В 16.03.2026 в 07:00, ozor сказал:

каменти піхвоти - масртрід

говорити    правду то - мізогінія  екстремізм 

Маріна Лозицька

Жінки вчаться бути самодостатніми, щоб протриматися, поки той недолугий стане справжнім Чоловіком, знайде її і скаже: А тепер розслабся кохана, я про все подбаю, а ти просто люби мене і будь щаслива!

================================

раб зневажний раб піхви ? так піхва - це не лампа - піхва мусить турбуватися за чоловіка , а не навпаки . 

Посилання на коментар

:lol::lol::lol:

Знакомый поработал 5 лет за большую зп с образованием 9 кл, повезло залезть в одну компанию. На момент увольнения получал 240к. Долгов 3 ляма, ничего из собственности нет, прописан в деревне. Зато на Бали был и жене дарил по 100 роз раз в месяц. Теперь живет с ней в комнате у ее родителей.

племінник - з вищою - педагогіічною  (!!!!)   освітою  - викладач англійської та іспанської мови - потрапив у таку саму пастку - прокатав на піхвоту ( голосраку  шзн !!!! ) понад 150 000 долларів , віддав три оздоблені  квартири в новостройці ( 3 к + 2 к + 1 к )  ,    дві автівки , вивчив за свої гроші на психолуха ( !!!! ) , вивчив її найобиша у Празькому університеті ,  ще й піхвота сере їхній спільній доньці , який він  поганець :lol::lol::lol:

Якби я не підігнав йому книгу Новосьолова - вже паскуда  б зжерла його  геть .:lol::lol::lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

1 час назад, ozor сказал:

www.instagram.com/reel/DVgB5XzjWcD/?igsh=MW1rcXA0Y3Rqc3ZkZg==

камент піхвоти

vladi_lea

1 нед.

Т.е. он не дает спать храпом, вечный жмот, вместо любви и дружбы отправил ее на работу, и это не он сухарь, а она вредная???

одружуються виключно лохи

Посилання на коментар

В 04.09.2018 в 15:24, irishka сказал:

Бездомный, я вот о чем подумала.

Вы не боитесь, что с таким подходом к воспитанию ваши дети будут успешны, обеспечены, никогда не позволят оттяпать у них имущество, и при этом не смогут построить семью без помощи психолога? Вы им с рождения такую прививку недоверия ко всему женскому полу сделали, что вряд ли кто-то сможет это долго выдержать

:lol::lol::lol: довіряти піхвоті ?:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:кому ще довіряти запропонуєте ?:lol::lol::lol:

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...