Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Я хочу счастливый брак! А Вы?

immigrant

Рекомендовані повідомлення

Я охренела, когда стала психологом, сколько женщин считают, что можно бить мужчин, потому "женщина слабей". Женщины приходили консультироваться из - за абьюза и делали круглые глаза, когда я говорила, что бить мужчин нельзя. - Но я же 45 килограммов!

Мы живём в психушке. И эти люди рожают детей и дети на это смотрят.:lol:

Змінено користувачем Бездомный
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

Матери не только сыновьями манипулируют.Думаю сколько дочерей развели матери, мало кто из подруг смог:crazy:

Посилання на коментар

одружуються виключно лохи , а от з рзп  стосунки мають виключно  мегалохи 

Посилання на коментар

Для левиці розмноження – це гонитва з часом, позаяк вона вступає у відповідний період лише на кілька коротких днів і потужні гормони заповнюють її тіло сигналізуючи, що зараз у неї є шанс завагітніти.

Тому, вона парується неодноразово і якомога більше – часто від 20 до 40 разів на день, щоби максимізувати шанси на вагітність.

Хоча безпосередній процес триває лише кілька секунд, загальний темп спроб у цей час - безупинний.

Левиця виконує більшу частину ініціації, а якщо самець вагається або втомлюється, вона не соромиться підштовхувати його до дії штурханами, лясканнями або тихим гарчанням.

Це не агресія чи домінування – це чистий інстинкт.

Її тіло вимагає терміновості.

У деяких прайдах кілька самців чергуються, відпочивають і повертаються за потреби, а увесь процес підпорядковується інтенсивності цього короткого, критичного вікна.

Розмноження левиць – це не про романтикy, залицяння чи прелюдії, позаяк йдеться про час, гормони та повноцінний біологічний спринт, щоби забезпечити виживання наступного покоління.

• Хаха 1
Посилання на коментар

шизофренічна  заздрість  піхвоти  до прутня

Посилання на коментар

щойно були в метро .

спостереження - як струнка приваблива киця , так ообов'язково у короні , а  поряд метушиться стурбований бойовий олень забезпечун  на побігеньках :lol:

невиліковні :lol:

Посилання на коментар

Надо полюбить гениальную женщину, чтобы понять, какое счастье любить дуру.

Талейран

Dorothee_with_taylerand.jpg

Посилання на коментар

одружуються виключно лохи :crazy:

стосунки з   бабою  - це  незкінченна війна

• Лайк 1
Посилання на коментар

Девушка - это существо женского пола, в возрасте 15/19 лет, не имевшая половых контактов. А потасканая баба, прошедшая и Крым и Рим это женщина, в самом лучшем случае.

Посилання на коментар

коли не було інтернету , кожен думав , що то йому особисто не пощастило з його бабою ( погано / не там шукав нітакусю ) , а виявилося , що нітакусь не існує , виявилося , що баба - паскудна істота

Посилання на коментар

навіть не знаю , який "смайлік" поставити :unknown::unknown::unknown:

36-летняя Анастасия Скворцова 5 лет лечилась от бесплодия. В новых отношениях у неё получилось забеременеть, однако мужчина был против младенца. В итоге после родов на 16 день девушка окунула сына в таз с водой и держала так, пока он не умер.

Петербурженка не хотела растить ребенка одна и у нее развилась послеродовая депрессия. После содеянного убийца сама позвонила в полицию.

При этом ранее Анастасия публично объявляла, какой это был долгожданный ребёнок и как она рада мальчику: «Вчера все точно подтвердили, что будет сын. Я даже прослезилась».

Анастасия позиционирует себя как ведущую трансформационных игр и автора курса по родовой системе и психосоматике.

20602893.jpg

Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...