Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

Я хочу счастливый брак! А Вы?

immigrant

Рекомендовані повідомлення

7 минут назад, vadimv сказал:

Та як нєфіг )  

Принцесса Монако Стефания, дочь Грейс Келли и Ренье III, дважды выходила замуж за людей, не относящихся к аристократии: сначала за телохранителя, а затем за дрессировщика-циркового акробата

донька Бржнєва виходила за циркового артиста і соліста  циганського  театра Ромен 

Без названия (19).jpg

Змінено користувачем Бездомный
  • Хаха 1
Посилання на коментар
Поділитися на інших сайтах

щойно  передивилися з дружиною .

не так багато кінострічок , які можуть   доставити  задоволення при другому перегляді . 

канонічний  любовний трикутник  - низькорангова  їбабельна ( ? )  самиця з неблагополучно сім'ї , низькоранговий високопримативний босяк , на якого вона тече + на побігеньках закоханий у  паскуду   піхвостраждалець у френдзоні  на лаві запасних , і по ходу сюжеті низькорангова піхвомразь за рахунок дурних наївних членоносців підвищу  собі масть .

1715017418_ndh1.jpg

Посилання на коментар

дружина легендарного бразильського футболіста - легенди фк Мілан , фк Реал  та збірної Бразилії - мультимільйонера та  голівудського красунчика Кака  розлучення з ним пояснила тим , що він .....надто ідеальний - занадто правильний  , і тому  їй  з ним  нудно :pozor: 

Кака і справді усім запам'ятався спокійною та віруючою людиною. Віра взагалі посідає у житті бразильця особливе місце.

— «Кака ніколи мене не зраджував, він завжди гарно ставився до мене, подарував мені прекрасну сім'ю, але я не була щасливою — відчувала, що чогось не вистачає. Проблема у тому, що він був занадто ідеальним для мене» — каже Каролін.

Детальніше на ua.tribuna.com:
ua.tribuna.com/uk/football/blogs/3103036-kolyshnya-druzhyna-kaka-rozluchylasya-z-brazylczem-cherez-te-s/?utm_source=copy

у бедьі  одно начало - сидела женщина , скучала

нижнє фото - ексдружина Кака з  хлопцем який здатен давати  їй  такі потрібні яскраві емоції  , до якого вона пішла  за розвагами , начхавши на інтереси  дітей

images (20).webp

images (21).webp

images (59).jpg

ee0128aa-f453-486c-8ecd-d6351792dcb4.webp

3c0a8e8791d67829dbf77d8febe62bb5-quality_70Xresize_1Xallow_enlarge_0Xw_835Xh_0.jpg

• Хаха 1
Посилання на коментар

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...