Скрипка Александр Опубліковано: 10 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 10 липня 2012 отдам , желателен самовывоз , экскаватором есть. Вывоз из Киева,Куреневка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скрипка Александр Опубліковано: 11 липня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 11 липня 2012 грунт ,кому грунт , скоро начну копать,могу и доплатить за вывоз Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Cerceya Опубліковано: 12 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2012 Нам нужен грунт, на Осокорки, район 1 шлюза, но не знаю, сколько будет стоить доставка и насколько будет выгодно. Сможете сказать, сколько будет доставка? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
vopop Опубліковано: 12 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2012 отдам , желателен самовывоз , экскаватором есть. Вывоз из Киева,Куреневка. Я б тоже взял, может и доставка за не космическую цену есть в хотяновку? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Морской Волк Опубліковано: 12 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2012 Сорри, что "влажу". В Броварском районе никто не копает? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vity Опубліковано: 12 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 12 липня 2012 если грунт хороший на подсыпку, то тоже интересует. район автозаз, борщаговка Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Taraszador Опубліковано: 17 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 липня 2012 Есть куда отвести, но далековато в с подгорцы. Можем посчитать кто сколько 068 350 74 20 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
istigare Опубліковано: 17 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 17 липня 2012 Нам нужен грунт, на Осокорки, район 1 шлюза, но не знаю, сколько будет стоить доставка и насколько будет выгодно. Сможете сказать, сколько будет доставка? у меня тоже есть грунт в р-не с.пирогово ....это как ехать по столичке музей нар.архитектуры ...заинтересует ....пишите в личку Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Скрипка Александр Опубліковано: 18 липня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 18 липня 2012 грунт вывезен.. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
azia1 Опубліковано: 3 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 3 серпня 2012 Могу завезти грунт по следующим ценам: Осокорки 1 шлюз - 400 грн/маш. 30т. Автозаз Борщаговка - 500 грн/маш. 30т. Хотяновка - 1200 маш. 30т. (067)233-89-64 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Киев Песок Опубліковано: 4 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 4 серпня 2012 Где копаете ? какого качества грунт ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
krasa2004 Опубліковано: 5 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 5 серпня 2012 у меня тоже есть грунт в р-не с.пирогово ....это как ехать по столичке музей нар.архитектуры ...заинтересует ....пишите в личку Сколько грунта и когда начинаете копать? Заранее спасибо. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
azia1 Опубліковано: 6 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2012 Где капаем сказать не могу. Грунт суглинок, чистый, сухой без мусора и дерева. Могу завезти пробную машину - посмотрите. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Киев Песок Опубліковано: 6 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2012 Где капаем сказать не могу. Грунт суглинок, чистый, сухой без мусора и дерева. Могу завезти пробную машину - посмотрите. это секретная информация ? ) или это не вы копаете ? нада глянуть на месте. Ещё надо машинки 3 кипрпичного боя на Требухов, по чём будет с доставкой ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
azia1 Опубліковано: 6 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2012 Какая вам разница кто копает? Есть цена - есть товар. Ваше дело либо согласиться либо нет. В дискуссии на эту тему я вступать ни с кем не собираюсь. Повторюсь - на месте посмотреть возможности нет. Кирпичный бой в Требухов - 1500 грн. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Киев Песок Опубліковано: 6 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 6 серпня 2012 на месте посмотреть возможности нет. фото можно глянуть ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Goldenplume Опубліковано: 9 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 9 серпня 2012 Я б тоже взял, может и доставка за не космическую цену есть в хотяновку? Добрый день. Можете забирать хороший песок (+/-5 т). Вышгородский район, с.Новоселки. Думаю, до Хотяновки можно найти недорогую доставку. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitalia_77 Опубліковано: 15 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2012 Если вас еще интересует, отдам даром суглинок чистый без мусора приблизительно 10-12 т. С вас только самовывоз.Место расположения Хотяновка. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Киев Песок Опубліковано: 15 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 15 серпня 2012 Если вас еще интересует, отдам даром суглинок чистый без мусора приблизительно 10-12 т. С вас только самовывоз.Место расположения Хотяновка. погрузка ваша ? экскаватором ? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Vitalia_77 Опубліковано: 16 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2012 погрузка ваша ? экскаватором ? Погрузку предоставить не могу, техники нет... Т.е. если вас интересует,то погрузка ваша. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз