skarlett Опубліковано: 14 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 14 липня 2012 Доброе время суток уважаемые форумчане. Закончили с проектными делами и подведением коммуникаций на участок. Планируем возведение фундамента и цокольного этажа. Посоветуйте, кто может, нормальную бригаду адекватных строителей. Территориально 7 км от Амстора в Петровском районе. Заранее спасибо) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
suspiria Опубліковано: 16 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 16 липня 2012 Звоните. 050-754-19-06. Сейчас заканчиваем дом, можно ознакомиться. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dandelion1 Опубліковано: 16 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 16 серпня 2012 звоните 0990544833 я думаю договоримся Дмитрий Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Евгений Юрьевич Киселёв Опубліковано: 19 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 19 серпня 2012 Меня приглашайте на инженерные сети сделаем комический корабль :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Bugor_75 Опубліковано: 20 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2012 сделаем комический корабль :D Юмор в инженерных сетях топикстартер может и не оценить. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Евгений Юрьевич Киселёв Опубліковано: 20 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 20 серпня 2012 Строителей без чувства юмора не видел, обычно все поют и шутят :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
mihail78 Опубліковано: 21 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2012 сделаем комический корабль :Dописка по Фрейду?:D ЗЫ: ввиде апа. Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Евгений Юрьевич Киселёв Опубліковано: 21 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 21 серпня 2012 Всё правильно но не по Фрейду. У Фрейда базис на плотских утехах жиздется. У нас законы Мерфи, плюс мелафон причём у каждого свой :D Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
skarlett Опубліковано: 22 серпня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 22 серпня 2012 Меня приглашайте на инженерные сети сделаем комический корабль :D. Спасибо будем иметь в виду. ЗЫ: Бригада, на цоколь найдена. Спасибо всем откликнувшимся Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз