ТОСЯ Опубліковано: 20 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2012 Уважаемые форумчане! Хочу облицевать потрескавшийся облицовочный кирпич на фронтоне фасадной керамической (не глина) плиткой размером 65х250х5(или6)- под рамер кирпича типа пилястр. Подскажите какую брать и по-возможности где(Киев). Спасибо!!! Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Миколайчик Опубліковано: 20 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 20 липня 2012 Задача не до конца понятна. Керамической не глина плитки не бывает, насколько я знаю. Можете приехать на Фасад на Крайней, 1 и посмотреть разные варианты. Выбор там широчайший. 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Гість pro-granite Опубліковано: 25 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 25 липня 2012 посмотрите нашу плитку - это немного дороже, зато лет 10 никакого ухода не нужно вообще. Да и выглядит значительно презентабельнее pro-granite.stroimdom.com.ua/ Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз