itskaterina Опубліковано: 30 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2012 Продам маршрутизатор D-link DSL-2640U, состояние нового, пользовались 4 месяца ( поменялся провайдер, потребовался другой вид роутера). Полный комплект в коробке. 200 грн Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
dan78 Опубліковано: 30 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2012 Продам маршрутизатор D-link DSL-2640U, состояние нового, пользовались 4 месяца ( поменялся провайдер, потребовался другой вид роутера). Полный комплект в коробке. 200 грн ох блин - завидую покупателю))) у меня такой же - только я его за 850 грн покупал - за три года "ни единого разрыва" Удачной продажи типа ап 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
itskaterina Опубліковано: 30 липня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 30 липня 2012 полный комплект с инструкцией и рукводством пользователя Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Artyomovets Опубліковано: 30 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2012 бронь уточните, пожалуйста, полную версию сзади на наклейке белой должны быть еще буквочки после 2600U Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
itskaterina Опубліковано: 30 липня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 30 липня 2012 бронь уточните, пожалуйста, полную версию сзади на наклейке белой должны быть еще буквочки после 2600U это BRU/С или не оно? Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Artyomovets Опубліковано: 30 липня 2012 Поділитись Опубліковано: 30 липня 2012 это BRU/С или не оно? после С циферек нет? сбросьте номер телефона в личку. думаю, что заберу ЗЫ... ой... Луганск ээх... ну, считайте апом 1 Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
itskaterina Опубліковано: 31 липня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 31 липня 2012 тогда продается снова, могу отправить новой почтой Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
itskaterina Опубліковано: 31 липня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 31 липня 2012 Продам D-link DSL-2640U/BRU/C Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
itskaterina Опубліковано: 1 серпня 2012 Автор Поділитись Опубліковано: 1 серпня 2012 АП Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
RAMMAN Опубліковано: 2 серпня 2012 Поділитись Опубліковано: 2 серпня 2012 А у нього низзя "встромить" 3G USB и раздавать потом по вай-вай на усю хату? ))) Посилання на коментар Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз