Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

loader

Пользователи
  • Публікації

    5 578
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    2

Востаннє loader виграв 26 вересня 2023

Публікації loader були найпопулярнішими!

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

loader's Achievements

Гуру

Гуру (11/13)

  • Начало популярности
  • Начинающий собеседник
  • Преданный форуму
  • Популярность
  • Первый пост

Recent Badges

9,8 к

Репутація

  1. Вони давно на цій позиції. Було б дивно якби взяли участь. Тому таке.
  2. Тепер кожен хто зїбав закордон ільє лайно вже політ біженець? А лайно цей підар льє ж на все українське, не тільки на владу. І волонтерів чіпає і військових. Тому таке собі.
  3. чиновники пилять тут зрозуміло. які проекти - люди валять по факту. сьогодні виїхав інженер, через півроку його сімя і податки, ВВП -5-15млн на рік на одній людині. нічого не треба було робити просто зберегти ресурс. а гроші від ЄС попилять ага.
  4. ви молодець. без підколу, але це виключення. про них вцілому і мови немає. піхотинець за 40 - у нас радше норма, але більшість з них в 20-30 були набагато сильніші. якщо взяти знайомих - більшість з хронікою. іноді кількома. навіть якщо несмертельно, то вже "не потягає", "не поїсть", "не посидить в окопі" умовно в 20 я ще з 2ма розвантажували камаз цементу за півтори години. за 2 дні розвалювали і виносили все з 2к квартири (десь 2 камази). витривалість - доба без сну і йду на змагання з боротьби, руки ватні але в фінал вийшов. підтягувався раз 25. з своєю вагою зверху міг коло пробігти. і це не те щоб топ спортсмен був. я зараз - можу пройти 15км але без навантаження, а підняти тільки 10-15кг короткочасно. присісти з вагою не можу. без неї теж не дуже. підтягнусь раз 5. каса.
  5. розвиток іде до 35, далі спад. у фізичному плані тим більше. тому 40річний піхотинець це вже маразм, про 50 мовчу. тилові задачі теж треба тестувати, може виявитись що дешевше тримати 1го адекватного замість роти довбойобів. фактично основна проблема навіть не у віці, а в реальній ефективності в умовах коли ресурс обмежений. те що у нас влк це профанація і вцілому відбір "по старінкі" оце і є проблема. механізм не побудований на мотивації і довірі.
  6. Повна маячня. Вибори 2010 масово куплені були. Що було б в 2015 і гадати не треба. Але точно не демократичні вибори.
  7. Вам військові щось взломали?) Щось вас придавило)
  8. Народ валить. По спостереженням в 2022 виїхало менше. Результати через рік думаю будуть цікаві. Бо зараз ще по інерції тут платяться податки, сім'ї ще не всі виїхали і тп. Ну вирішили виїхати на кнуті, при тому що своїм лишили пряники.
  9. Бо то не документ. На таке вже не поведуться.
  10. А які в нього варіанти? Він гарант Конституції. Формально здати території він не має права. Тому його план - цілком логічний принаймі. Це вже не кажучи про те, що погодитись на умови кацапів значить завтра вітттяпають ще.
  11. Підари вони,а не русня.
  12. Наврядчи тут є прихильники продовження війни, але поки не видно, щоб від наших людей це залежало. Тому стратегія очевидна - треба реформувати саме на довгу дистанцію і завдавати максимальних втрат ворогу. Чекати вікна можливостей. В ідеалі втягнути союзників на свою територію, хоча б на умовний північ. Поки не видно що ми хоча б це робимо гарно. Але припинити війну з нашого боку неможливо.
  13. На рівні суспільства це було очевидно. Якщо ви лишаєте стільки дірок то ними іде багато людей. Не може бути так що Усик умовний катається, пів кварталу служить формально, маса людей виїжають аля волонтери і при цьому ви хочете якось заманити того що ніколи не хотів воювати. Це так не працює. Першим серед знайомих оформив догляд за інвалідом чел який травив байки, що записався в ТРо, але поки він їм не треба,лишив аля телефон. Першим виїхали по "білому білету" знайомі які звонили чогось на початку війни і розповідали що от-от повертаються в місто з Ужгорода. Зараз прижимають лавочку студентів, так вони валять іншими шляхами. Держ політика провалена повністю.
  14. Це перекручування фактів. Ви не стояли ні в яких чергах. А ті хто стояли знали чому це робили. Самі ці люди які попри все взяли зброю до рук і врятували країну. А от держава - ні в яких чергах не стояла, більшість держ апарату рятувала свої сраки, "волонтерили" у Львові, ганяли тачки під закон і т.п. При чому це стосується навіть силових органів, де лише мала частка підрозділів дійсно рятувала країну. І от замість того щоб вже літом 22го ввести ротації, зробити мотивацію іти на контракт, скасувати більшість обмежень, разом з тим скасувати класовість привілеїв як то бронь і т.п. - ніхто цим не займався. Ніхто не думав і про тих хто пішов першими. В 2024 прийняли закон "спакувати всіх хто не порішав", наслідки колосальні і їх ще не відчули, бо ті ФОПи що вже виїхали чи зараз перетинають кордон по схемам наданим державою (шлях, влк і т.п.), вони ще тут платять якісь податки. Через рік - буде удар по економіці, неочікуваний для влади. Брати гроші за немобілізацію помісячно треба було з 2022го, паралельно працюючи над покращенням умов служби. Так був би ресурс, зберегли б поганих цих людей, які тим не менш тут жили, робили ВВП, заводили валюту і т.п. Тому повний пройоб влади, пошук простих рішень очевидний, але при цьому черги в перші місяці це не про це, бо мотивованих людей, які їх створювали, завжди мало, навіть на просту роботу, не кажучи про війну. Тому навряд чи черги могли бути довго, але ротації треба було вводити, покращувати умови теж треба було бо це гра вдовгу.
  15. Може і людина буде вважатися на службі вже з цього моменту?) Тримати віртуально посадку.
×
×
  • Створити...