Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

loader

Пользователи
  • Публікації

    5 702
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    3

Востаннє loader виграв 24 липня

Публікації loader були найпопулярнішими!

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

Блок останніх відвідувачів вимкнений та не відображається іншим користувачам.

loader's Achievements

Гуру

Гуру (11/13)

  • Начало популярности
  • Начинающий собеседник
  • Преданный форуму
  • Популярность
  • Первый пост

Recent Badges

10 к

Репутація

  1. Байден звісно підставив Трампа
  2. Зауваження слушне, але якого скрінити і репостити? Пишіть йому в особисті!
  3. Резерв+ Хоча по факту не те щоб дохуя. Чесного взяли
  4. Ви здаєте військові секрети.
  5. Це їм так на нараді сказали. Думаю дослівно)
  6. Резерв+ це прорив. А проблема з ним така що нема поки довіри. Бо навіть під час періоду до 16.07 вручали повістки тим хто оновив, а зараз тащать на влк. З однієї сторони - нічого нового, з іншого - безлад і відсутність правил, або їх трактування кожним окремим хуєм. Тобто з однієї сторони людей пресують що вони такі погані не хтять іти воювати, щось там оновлювати і тп, з іншої - Де-факто дегалізували викрадення людей широким колом структур - поліція, прикордонники, тцк. Позбавляють волі, а потім оформлюють документи - чистий кримінал. Важко скласти протокол на місці? Важко надати право на захист? Важко дати хоча б зателефонувати попередити родичів? Потім будуть дивуватись чого всі притомні звалюють. Зняти людину на вокзалі і вести в Ділове, як це блять називається. Якого хера взагалі прикордонна зона за 30+км? З якої радості на ліпили цих блокпостів в тилу якщо єдина їх мета - наловити людей. Це ж підміна всіх понять.
  7. Мені є значення. Інформайна робота надважлива. А коли ти забив бо все одно не приймуть - це шляпа.
  8. Це писалось навіть в цій темі мною. Петро сподівався на рух в НАТО і слабенько готувався, хтів пропетляти. Володимир взагалі поставив все на паузу, свої граблі вирішив збирати. Пропетляли.
  9. За волонтерську діяльність вдячність. Але наслідки бездіяльності парламенту - мільйони життів громадян. Просто неспівставні. І так - відповідальність здебільшого на владі. Але опозиція особливих альтернатив не пропонує.
  10. Пропонувати рішення. Піарити рішення. Це ж очевидно. Не міг - ну то йде на***. Мені не подобається що в критичний момент вони відсижуються.
  11. А де ні? Всі гарячі теми піднімаються коли вже пізно, або чисто для піару. Або взагалі ніяк. Наприклад фортифікації. В кінці 2022 багато хто ржав з кацапів, але мало хто казав що ми маємо будувати свої. В 2024 спохватились, але як? Чому бригади збирають на екскаватори у волонтерів? Це допустимо в 2024 році? Влада проїбала,опозиція також, мали голосувати інженерку, блокувати трибуни. Бо дуже добре що Петро купує за свої, але цього мало. Закриті кордони. Влаштовує всіх прикоритних. Рішають для своїх шлях, а ви раби - сидіть або йдіть воювати. Хоч один раз це піднімалося? Мобілізація. Тупі кацапи зрозуміли що народ масово став на лижі і замінив примус грошима, відкрив кордони. В нас вирішили затягувати гайки, очевидно не розуміючи наслідків. Де позиція ЄС і Петра? Їм все норм. Де їх позиція по масовому вилову людей на вулицях. Йшов на роботу, їхав кудись - бац на полігоні. Їх влаштовує. Демографія. Зелені вихваляються підтримкою біженців закордоном, навіть тут на форумі. Які умови для біженців в середині країни? Що ми зробили щоб повернути хоч частину? Влада не розуміє, що ті чоловіки у кого сімї вже 2+ роки не тут виїдуть рано чи пізно. Вочевидь опозиції це теж норм. Умови служби в армії. Там десятки питань. Починаючи від умов навчання, тупих заборон, вибору професії, переводів, термінів служби, забезпечення, виплат, лікування, безвісти зниклих, командирів і тп. Все це впливає і на мобілізацію і на демографію і на економіку - але нікому нема діла, йдемо на канікули.
  12. А хто йому довіряє? Політики це ситуативні люди. Я не зобов'язаний їм довіряти чи сліпо підтримувати у всьому. Зараз це не мій політик, бо він не пропонує альтернатив, продуманих, пропрацьованих. Люди лишились в країні після 2014 бо він тоді зумів зберегти баланс. А зараз нічого не пропонує. Але я людина пряма - по церкві він виконав державницьку роль, при тому складним шляхом, дав людям можливість змінитись. Без заборон. Люди довели що вони таки не вивезли, тільки 10% церков перейшли. Тому зараз дійсно час радикальних дій. Порошенко, як і Зеленський, як і багато інших - популісти. Разом з тим в 2019 його бачення було на порядок логічніше ніж Зеленського. Чіткий курс в НАТО чи не єдине що давало шанс не піти у велику війну. Натомість обрали чіткий курс на війну, бо Зеленський не пропонував нічого нового - дпгаварится і пєрєстать стрелять, це все вже пробував Петро, раз 10.Були і розстріляні коридори і зірвані режими припинення вогня і тп. Це все вже ми пройшли, проскакали по граблями і все для того щоб уїбатись об стіну. Уїбались,ніби Зеленський став адекватні ше, питань нема, може навіть краще Порошенка в чомусь, але ціна питання яка... Теж риторичне.
  13. Так, під час відряджень мені покривали отель, не нижче 4 зірок, і +90 баксів за кожен день відрядження. Що зрештою подвоювало мій дохід за рік, і податки для держави доречі теж. На рахунок біженців - не сперичаюсь,але кількість зваливших з тилу зашкалює. Я б сказав безповоротно зваливших. При тому що більшість вже закупилась, а у багатьох товар в дорозі і розраховували на цей закон. Я поставив 4 панельки ще в червні наприклад, щоб літом зменшити навантаження.
  14. Я був закордоном в 2014,2015,2016,2017,2018,2019. Умови були гарні. Десь гірші, десь кращі. Близько 20 країн відвідав, здебільшого по роботі. З 2019 року не був, щось пішло не так. Дуже хочу розібратись як зараз, але чомусь не маю можливості. От і вся відповідь. Сім'ю в возив на 2 місяці, пільги перечислив в ЗСУ у розмірі 100%.
×
×
  • Створити...