Перейти до публікації
Пошук в
  • Додатково...
Шукати результати, які містять...
Шукати результати в...

anabioz

Пользователи
  • Публікації

    1 761
  • Зареєстрований

  • Відвідування

  • Днів у лідерах

    2

Востаннє anabioz виграв 25 вересня 2021

Публікації anabioz були найпопулярнішими!

Персональная информация

  • Пол
    Мужской

Відвідувачі профілю

9 054 перегляда профілю

anabioz's Achievements

Гуру

Гуру (11/13)

  • Начало популярности
  • Начинающий собеседник
  • Преданный форуму
  • Популярность
  • Первый пост

Recent Badges

2,1 к

Репутація

  1. Нема рецепту для всіх. Ви маєте обрати куди їхати, як і чи треба. Моя порада - читати, вивчати, аналізувати. Є багато чатів в телеграмі, форумів, відеооглядів тощо. Ніхто, крім Вас не обере свій шлях. Бажаю успіху!
  2. Це просто свято якесь! Зараз у місцевих пропагандистів на зарплаті, які тільки і сидять в цій гілці з рашистськими наративами, підгорить знатно. Стільки часу свого життя витрачати на одну гілку з тисячами постами можуть або ідіоти, або запроданці, або на рашистських грошах.
  3. Можливо Ви і праві, десь так воно має бути. Все-одно, 600літрів теплої води, навіть без нагріву - це гарний показник. Це навіть краще ніж фрешниця з теплообмінником, насосом і таке інше. Закрита система баку с тепловим + свіжа проточна вода.
  4. Ну, тепловий на 12кВт за годину з 25*С до 60*С не нагріє 500л, але можна вважати, що схема дієва і води буде достатньо багато, щоб не переживати за це. Тобто, можна брати бак на 500л з теплообмінником у 5м2 і це буде така собі фрешниця з запасом гарячої води.
  5. Отже, експеримент. Бак непрямого нагріву Cordivari на 500л нагріли до 60*С та відключили від теплового насосу. До баку підключений теплообмінник SWEP B25THx40/1P-SC-S + циркуляційний насос = фрешниця з подачею холодної води зі скважини 10*С. Отримали: два змішувачі, сумарною подачею води 10л/хв, видавали постійну температуру 38*С на протязі 60 хв.
  6. Не думайте. Навіщо Вам 3 фази? Зробіть перекомутацію всього необхідного на одну фазу та будете мати однофазний (дешевше), генератор однофазний (дешевше і простіше), вільних хід (менший) ... і т.д.
  7. Для індивідуальних та колективних побутових споживачів в будинках та квартирах з електроопаленням у період з 1 жовтня по 30 квітня діятиме ціна: - при споживанні до 2000 кВт∙год/міс включно – 2,64 грн/кВт∙год за весь обсяг - при споживанні понад 2000 кВт∙год/міс – 4,32 грн/кВт∙год за весь обсяг Якось по-дебільному написано. При споживанні 2500кВт*год/міс, я буду платити 2000*2,64 + 500*4,32 чи 2500*4,32 ?
  8. Ви дійсно вважаєте, що не вистачило дій зі сторони Президента, щоб хйло не напало? "Как-то" - це як? Чи то такий рашиський вкид?
  9. Це задача чи брати класичний бак непрямого нагріву 250-300л, чи брати з чорного металу із збільшеним нержавіючим теплообмінником і використовувати його як проточний водонагрівач. Мета - відсутність накипу та заміни тенів, свіжа вода, без проблем з легіонелою. Така собі фрешниця. То ж питання, чи вистачить, к приміру, на 3 прийому душу одночасно.
  10. Який об'єм води ми отримаємо? Бак нагрітий до температури 55°C.
  11. Так, звісно, він переходить в пріоритет на бак. Але там незначний нагрів при постійному водорозборі.
  12. Задача. Який об'єм води ми отримаємо при температурі 45°C і швидкості відбору 10л/хв ? Теплообмінник - нержавійка, бак - чорна сталь (замкнутий контур на тепловий насос)
×
×
  • Створити...